Ma bravo: Ina zakasnila tri minute i izgubila posao od 800 milijuna kuna

INA je izgubila posao opskrbe Hrvatskih željeznica vrijedan 800 milijuna kuna jer nije ponudu predala na vrijeme, odnosno s predajom dokumentacije kasnila je samo tri minute, piše Glas Slavonije.

Iz zapisnika je jasno da je Ina ponudu za vrijedan posao s HŽ-om predala u 12 sati i tri minute, odnosno tri minute nakon isteka roka za predaju dokumentacije.

Davor Štern, predsjednik Nadzornog odbora Ine najavljuje da će tražiti izvješće zašto Ina propušta poslove opskrbe domaćih kompanija.

Ina se nije javila na prvi natječaj, na drugi je kasnila i to je nedopustivo. Nije problem ako izgubite posao od onoga tko je dao bolju ponudu od vas, ali da se dva puta ne javite za taj posao, to je nedopustivo, potpuno neprihvatljivo. Ne znam kako bi objasnio takvo ponašanje, rekao je Štern. 

Ovo nije jedni primjer jer je Ina prošle godine posao na željeznici izgubila od Euro Petrola, a ove godine nije sudjelovala ni na jednom natječaju. Zakašnjenje od tri minute je neobično, posebno jer se radilo o ponovljenom postupku javne nabave. (jk)

 

 

Izvor: www.glas-slavonije.hr
Foto: Ina.hr 

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox