Niže kamatne stope za gotovinske kredite u Zabi

Zagrebačka banka pripremila je posebnu ponudu gotovinskih kredita koji će se u razdoblju od 20. rujna do 2. listopada moći ugovoriti uz fiksnu kamatnu stopu već od 3,99% (EKS 6,13%) bez obzira na rok otplate.


Takva kamatna stopa bit će omogućena u slučaju da je uz kredit ugovoreno osiguranje otplate navedenog kredita, a za one koji će krediti ugovoriti bez osiguranja otplate kredita, akcijska fiksna kamatna stopa iznosit će 4,69% (EKS 4,80%).

Gotovinski krediti u Zagrebačkoj banci po dosad najpovoljnijim uvjetima bit će dostupni postojećim klijentima Zagrebačke banke, ali i onima koji će to tek postati.

Gotovinski krediti u Zagrebačkoj banci odobravaju se u kunama do maksimalnog iznosa 300 tisuća kuna, bez naknade za obradu kreditnog zahtjeva. Rokovi otplate za gotovinske kredite kreću se od 13 do maksimalno 120 mjeseci, ovisno o poslovnom odnosu klijenta i Banke te procjeni kreditnog rizika.Rok otplate ovisi o poslovnom odnosu klijenta s Bankom i procjeni njegova kreditnog rizika ovisi o poslovnom odnosu klijenta s Bankom i procjeni njegova kreditnog rizika ovisi o poslovnom odnosu klijenta s Bankom i procjeni njegova kreditnog rizika Inače, uz gotovinske kredite u Banci moguće je ugovoriti osiguranje otplate kredita, kako bi se u slučaju nepredvidivih životnih situacija mogle neometano podmirivati kreditne obveze.

Nakon isteka akcijske ponude, klijentima Zagrebačke banke bit će dostupni gotovinski krediti po redovnim kamatnim stopama koje se kreću već od 5,05% (EKS 7,37%) ovisno o duljini otplate te osiguranju. Bez naknade za obradu kredita

Reprezentativni primjer gotovinskog kredita po akcijskoj kamatnoj stopi:

Uz fiksnu kamatnu stopu od 3,99 % godišnje, rok otplate 60 mjeseci, uključeno osiguranje otplate kredita i naknadu za vođenje tekućeg računa za jedan mjesec, bez naknade za obradu kredita te anuitetsku otplatu, efektivna kamatna stopa (EKS) za kredit u kunama od 50.000 kuna iznosi 6,13 %. Mjesečni anuitet iznosi 967 kuna, a ukupni je iznos koji klijent mora platiti 60.729 kuna.

  1. Visoki iznosi kredita bez instrumenata osiguranja
  2. Brzi i jednostavni za realizaciju
  3. Uz m-zabu pratite otplatu i broj preostalih rata kredita

Više informacija o ovoj akcijskoj ponudi moguće je pronaći na službenoj internetskoj stranici Zagrebačke banke https://www.zaba.hr/home/online-gotovinski-kredit. PS/SM

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox