Poliklinika Arithera preuzela je Polikliniku Lumbago

Poliklinika Arithera je preuzimanjem najnovijih svjetskih dostignuća s područja minimalno invazivnih SPM (Spine Pain Management) metoda za liječenje bolesti kralježnice od Poliklinike Lumbago u kombinaciji sa naprednom fizikalnom medicinom i rehabilitacijom iz vlastitog portfelja, oformila na ovim prostorima i u jugoistočnom dijelu Europe jedinstveni Centar za liječenje bolesti kralježnice. Osim precizne dijagnostike,  liječenja i rehabilitacije pacijenti u Poliklinici Arithera mogu dobiti i vrlo kompetentno drugo mišljenje  o kompletnoj problematici kralježnice.

Pacijentima su uz klasične kirurške metode sada dostupne i nove SPM metode liječenja kralježnice koje u kombinaciji sa naprednom fizikalnom terapijom i rehabilitacijom osiguravaju brzu eliminaciju boli i najbolje rezultate liječenja.

Operacije izvodi  međunarodno poznati ekspert i voditelj Aritherinog Centra za bolesti kralježnice mr.sc. Dražen Kvesić , dr.med., specijalist kirurg, ujedno i najzaslužniji za uvođenje ovih inovativnih tehnika u liječenju bolne kralježnice u Hrvatsku.

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox