Poslovna domena pripojena trgovačkom društvu Bisnode

Trgovačko društvo Poslovna domena d.o.o. pripojeno je trgovačkom društvu Wer liefert was? d.o.o. i time prestalo formalno postojati. Oba društva bila su u 100-postotnom vlasništvu Bisnode AB Stockholm Švedska. Odluka o pripajanju stupila je na snagu 1. rujna 2011. godine.  Prilikom pripojenja provedena je i promjena naziva trgovačkog društva koje nastavlja s radom, iz Wer liefert was? d.o.o. u Bisnode d.o.o.

Spajanje ima za cilj osigurati veću organizacijsku efikasnost kroz opću sinergiju i zajednički menadzment čime se se osnažuju preduvjeti za rast i razvoj sva tri trenutno aktivna i dalje samostalna koncepta (Boniteti.com, Poslovna.hr, WLW) koji svaki posebno, predstavljaju lidere u svojem segmentu djelovanja.

Ovaj postupak je proveden u vjeri da donosi značajnu korist svim dosadašnjim i budućim kupcima i korisnicima usluga kao i drugim partnera oba trgovačka društva te hrvatskom gospodarstvu u cjelini, nudeći rješenja koja podržavaju donošenje dobrih odluka, minimalizaciju rizika, omogućuju razumno povećavanje prodaje te efikasnu komunikaciju i razmjenu informacija izmedu poslovnih subjekata. (PS/JK)

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox