Prednosti i primjene e-Računa u EU i ubrzavanje njegove primjene u SEE regiji

Koje su prednosti i kolike su uštede kod jednakog tretiranja papirnatog i e-Računa? Kakva su očekivanja od primjene nove EU direktive koja izjednačava papirnati i e-Račun? Odgovore na ta i na brojna druga pitanja pružit će prva CEN e-Invoice Gateway CIM konferencija koja će se održati u utorak, 21. lipnja 2011. godine, u hotelu International u Zagrebu.

 

Konferencija se održava u sklopu plenarne sjednice Europskog odbora za normizaciju - CEN (Comité Européen de Normalisation) i sastanaka radnih grupa CEN radionice za normizaciju e-Računa „CEN Workshop on e-Invoicing Phase 3". Svrha održavanja konferencije je pružanje podrške prilikom stvaranja zajednice nacionalnih kontakt točki vezanih uz CEN e-Invocing Gateway, prezentacija promjena u načinu rada uslijed revizije portala (CEN WG4), novih regulatornih rješenja Europske unije vezanih uz e-Račun te pregled stanja primjene e-Računa u zemljama Europske unije i SEE regije.

CIM konferencija održava se u Zagrebu u organizaciji CEN-a i Business Process Conference-a, a uz pokroviteljstvo Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva te tvrtke InfoDom, vodeće hrvatske tvrtke za područje e-Računa, čiji stručnjaci aktivno sudjeluju u radu CEN-a i čijim je zalaganjem Hrvatska dobila priliku organizirati ovaj događaj. (PS/MJ)

 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox