Zastupnicima u Saboru hrana poskupljuje za 4 kune

Poskupljenja stižu sa svih strana, a na red je došao i Sabor. Tako je Predsjedništvo Sabora donijelo odluku o poskupljenju obroka u saborskom restoranu i kantini za četiri kune, piše Večernji list.

Zastupnici će tako glavno jelo i juhu plaćati 36 umjesto 32 kune, dok će saborski službenici svoj ručak u menzi plaćati 26 umjesto 22 kune.

Može se reći da je to udar na zastupnike jer je poskupjelo sve. Bilo je prijedloga da cijena bude i veća, no ne možete kompenzirati višom cijenom za zastupnike cijenu u samoposluzi jer nema količine obroka koji bi to mogli kompenzirati, rekao je predsjednik Sabora Luka Bebić.
Dodao je kako su se zastupnici žalili i na kvalitetu hrane te je zatraženo da se tome posveti veća pažnja. Uočeno je kako cijene po kojima se nabavlja hrana nisu povoljne, ali ugovori s dobavljačima su sklopljeni i neće se raspisivati novi natječaji za dobavljače.

Obzirom na najavljeno poskupljenje hrane u saborskom restoranu za čak četiri kune, pitamo se hoće li naši vrli zastupnici moći podnijeti taj financijski udar na svoje novčanike? (jk)

 

Izvor: Večernji list, 29. ožujka 2011.
Foto: Ilustracija

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox