AMC postao ORYX Grupa i otvara 200 novih radnih mjesta

Tvrtka Auto Management Centar d.o.o. (AMC), član Zubak Grupe, 26.4.2011. promijenila je svoj naziv te od sada posluje pod imenom ORYX Grupa d.o.o.

 

Segmenti poslovanja ORYX Grupe i dalje ostaju autoškole, centar za sigurnu vožnju, osiguranje, stanica za tehnički pregled, rent a car te asistencija (tehnička pomoć na cesti i moru). Do kraja godine u planu je pokretanje još dva nova velika projekta koja bi trebala stvoriti dvije stotine novih radnih mjesta, čime bi se broj zaposlenih u ORYX Grupi popeo na ukupno tri stotine.

Usluge koje smo razvijali proteklih pet godina, kao i sve nove usluge, zaslužuju da ih kroz medijsku komunikaciju predstavljamo kvalitetnije nego što je to bio slučaj do sada. Promjena za koju smo se odlučili ne donosi samo novi naziv već i nešto puno važnije, a to je nova brand strategija koja bi nam trebala pomoći da s našim potrošačima, poslovnim partnerima, ali i zaposlenicima ostvarimo još snažniju i trajniju vezu, utemeljenu prije svega na povjerenju i kvaliteti. Otišli smo korak dalje u smislu da želimo našim potrošačima omogućiti da što više uživaju u vožnji i dobro se zabave, jer to je ono što im sigurnost, koja je u temeljima našeg branda, zapravo nudi. Novi slogan «Slobodno se zabavi!» u najkraćim crtama pojašnjava smjer u kojem ide nova komunikacija - istaknuo je Ivan Zubak, potpredsjednik Uprave ORYX Grupe.

Nova brand strategija, ime i slogan djelo su branding agencije Brandoctor, dok je za vizualni identitet zaslužna reklamna agencija Bruketa & Žinić OM. (PS/SJ)

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox