Air France uveo meditacije i zdrave obroke

22/05/2019

Današnji užurbani način života često nas dovodi u situacije u kojima smo pretrpani obvezama, događajima i aktivnostima te se premalo posvećujemo sebi i svojem zdravlju. Ako uz sve to još dosta i putujete, vremena za opuštanje,  „filtriranje“ misli i otpuštanje je vrlo malo.Za uspjeh u poslu potreban nam je čist um i opuštenost kako bismo se nosili sa svakodnevnim izazovima. U svijetu se već dugi niz govori o meditaciji kao učinkovitom metodom u borbi protiv stresa i užurbanosti. Dovoljno je jednom dnevno zastati, disati, smiriti misli, opustiti tijelo i krenuti dalje. Odnedavno meditirati možete i na poslovnim putovanjima- uz Air France!


Putovanje zrakoplovom je izvrsna prilika da posvetimo malo vremena sebi. Osim čitanja knjiga, gledanja filmova možemo i meditirati. Air France svojim putnicima omogućuje otkriti prednosti meditacije uz vođeni program meditacije, koji je također dostupan u aplikaciji Air France Play. Na dugim putovanjima, putnici mogu birati između raznih vođenih meditacija koje se temelje na principu znatiželje - Što znači biti "ovdje i sada" ?, Budite svjesni i prihvatite sadašnji trenutak,  posebna vođena meditacija Radoznalost namijenjena djeci.

 

Zdravi obrok i u zrakoplovu

Za dobar osjećaj je, osim meditacije, potrebno hraniti se zdravo i vježbati. S obzirom da se u zrakoplovu ne možete kretati, barem se možete pobrinuti da jedete zdravo.  Od 1. travnja ove godine, Air France svojim putnicima u prekooceanskim letovima nudi mogućnost izbora zdravog, uravnoteženog jelovnika sastavljenog od predjela, glavnih jela, sira i slastica. Jelovnik se mijenja dva puta godišnje - zamjenjuje jesen-zimu u proljeće i ljeto jesen.

Putovanje nikako ne može biti izgovor da ne brinete o svom zdravlju i dobrobiti. No, istina je da putovanje može biti  ugodno, korisno i opuštajuće iskustvo u bilo kojem kuku svijeta.  Putujte što je više moguće i ne zaboravite na zdravlje i dobrobit tijekom putovanja.

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox