Baloni Miryam su postali neizostavan dio svih važnih proslava!

27/04/2022

Miryam baloni već dugi niz godina postali su prava inspiracija za brojne proslave rođendana, vjenčanja, evenata i raznih drugih prigoda. Iza prepoznatljivog brenda krije se Mirjana Maračić, kojoj su baloni sasvim slučajno ušli u život te je odlučila upustiti se u biznis dekoracija od balona.


 Za početak, predstavite se našim čitateljima; tko ste, što ste, otkud dolazite, kako biste opisali svoju osobnost u nekoliko riječi?

Veliki broj mojih poznanika i dragih klijenata znaju me pod nadimkom Miryam. Već 35 godina živim u Rijeci, a prije punih 17 godina postavila sam si zahtjevniju životnu ulogu obzirom da sam se kao majka već ostvarila. Imala sam potrebu samoj sebi zadati nove izazove za koje sam smatrala da sam ih sposobna ispuniti. Jako sam uporna i ustrajna te uživam u komunikaciji, upoznavanju i razmjeni iskustava.

 Kako je krenula vaša poduzetnička priča i zašto baš dekoracija balona?

Baloni su sasvim slučajno ušli u moj život, ali tek kada sam se ozbiljnije upustila u izazov izrade dekoracija od balona uvidjela sam koliko zapravo taj poziv iziskuje vremena i predanosti kako bi bio uspješan. Trebalo je puno vremena, rada i upornosti, a naravno i educiranja da bih danas bila to što jesam odnosno da bi bila prepoznatljivo ime – Baloni Miryam.

 

Što se sve nalazi u ponudi Miryam balona?

U Balonima Miryam nastojimo istraživati kako tržište tako i želje klijenata te stalno upotpunjavati i unapređivati naše vještine i ideje. Osluškivanjem želja i potreba naših klijenata odgovorili smo proširenjem ponude otvorivši M&M Art u kojem aranžiramo i dekoriramo od poklon kutija do stolova za rođenja, krštenja i rođendane.

 Koliko se mijenjaju trendovi u izradi dekoracija od balona?

Trendovi se u ovom vrlo ubrzanom vremenu jednako brzo mijenjaju i u ove dvije godine Covid krize zbog koje je došlo do neodržavanja edukacija te razmjene iskustava i ideja s kolegama iz cijelog svijeta prilagodili smo se te se educiramo online. Velika se pažnja posvećuje novim teksturama i bojama balona, a posebice izradi balonskih dekoracija koje se dokazale kao neizostavne na svim važnim proslavama.

 

Što Vas najviše veseli i pokreće u poslu?

Motivaciju pronalazim u ljubavi prema ovom poslu koji i nije samo posao – to je način življenja. Ispunjavaju me susreti s mnogim dragim ljudima s kojima sam ostvarila prijateljski i gotovo obiteljski odnos. Moji dragi klijenti jako su mi važni i taj osmijeh na njihovim licima najveća je potvrda da dobro radim ono što volim.

 Je li teško biti žena – poduzetnik?

Žena poduzetnica danas, obzirom na globalnu umreženost i brzi način života, zahtjeva dobru organizaciju uz podršku obitelji i prijatelja uz koje je lakše ostvarivati svoje ideje i snove.

 

 Kako Vam se zainteresirani mogu javiti?

Dobrodošli ste u naš svijet balona u Ulici Ciottina 28a, a virtualno i na Facebooku, Instagramu i naravno našoj web stranici www.miryam-baloni.com gdje ćete pronaći ideje za sve Vama važne proslave.

Preuzeto: extravagant.com.hr

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox