Coca-Cola predstavila novu aplikaciju za mobilne telefone s brojnim receptima i dodatnim pogodnpostima

26/04/2016

Užurbana svakodnevica, zahtjevan dnevni raspored i premalo slobodnoga vremena često otežavaju pripremu obroka kod kuće ostavljajući sve manje vremena za osmišljavanje novih recepata, ugađanje svakomu članu obitelji te odabir namirnica, čime se skraćuju dragocjeni trenuci za okupljanje obitelji uz zajednički objed. Kupovina namirnica zahtijeva vrijeme, a cjelokupan proces može biti još mukotrpniji ako je riječ o receptima koji zahtijevaju naprednije kulinarsko znanje te nesvakidašnje sastojke i začine koje je teško pronaći u trgovinama. Nova Coca-Colina mobilna aplikacija SimplyTastly olakšava pripremu i planiranje jela nizom jednostavnih recepata i dodatnih naprednih mogućnosti kojima omogućuje potpuno uživanje u dragocjenim trenucima okupljanja oko stola.

Aplikacija SimplyTastly pomaže u lakome i brzome planiranju kvalitetnih i kreativnih obroka, a idealna je za sve koji se još upoznaju sa svijetom kuhanja, ali i za one koji su kulinarske vještine već odavno svladali. Donosi više od 700 recepata Sandre Gašparić, poznate hrvatske gastroblogerice i Coca-Coline veleposlanice, prema kojima je moguće jednostavno i brzo pripremiti brojna ukusna predjela, glavna jela i slastice s namirnicama koje su svima dostupne. Ovisno o broju osoba za koje se obrok priprema, aplikacija sama računa potrebne količine sastojaka, a usto je za svaki odabrani recept moguće samo jednim klikom sastaviti popis namirnica te tako olakšati i ubrzati kupovinu. Popis se pohranjuje unutar aplikacije, a moguće ga je podijeliti i s drugim ukućanima ili prijateljima putem Facebooka, Twittera, Vibera, WhatsAppa ili SMS-a.

Aplikaciju SimplyTastly razvila je Coca-Cola u želji da mamama omogući da im svakodnevno pripremanje obroka bude jednostavnije, zabavnije i ugodnije. Svjesna kako su im okupljanje obitelji i prijatelja za stolom te uživanje u takvim rijetkim i radosnim trenucima ispunjenima okusima i mirisima dragocjeni, Coca-Cola želi pomoći mamama u brzome planiranju i pripremi obroka kako bi im ostalo više vremena za druženje s najmilijima. „Ubrzan način života svojstven današnjici ostavlja nam malo prostora za obroke u krugu obitelji i prijatelja, stoga se svi trudimo pretvoriti ih u jedinstveno iskustvo osmišljavajući nove recepte i stvarajući trajne uspomene. Aplikacijom SimplyTastly Coca-Cola znatno pomaže u planiranju i pripremi obroka te tako ostavlja više vremena za druženje u krugu obitelji i prijatelja, pa vjerujemo da će aplikacija izazvati veliko zanimanje”, izjavila je Ana Kljaić, direktorica komunikacija i odnosa s javnošću The Coca-Cola Company za Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Sloveniju i Bugarsku.

Aplikacija SimplyTastly dostupna je za platforme iOS i Android, a moguće ju je besplatno preuzeti na sljedećim poveznicama ili očitavanjem QR koda:

iOS: https://itunes.apple.com/us/app/tastly/id1033508703?mt=8

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.coke.tastly

O tvrtki The Coca-Cola Company

Tvrtka The Coca-Cola Company najveći je svjetski proizvođač napitaka te osvježava potrošače s više od petsto različitih vrsta robnih marka negaziranih i gaziranih napitaka. Uz Coca-Colu, koja je diljem svijeta prepoznata kao najvrednija robna marka tvrtke, ponuda proizvoda uključuje i 20 milijardi dolara vrijedne robne marke kao što su Diet Coke, Fanta, Sprite, Coca-Cola Zero te vode obogaćene vitaminima kao što su Powerade, Minute Maid, Simply, Georgia, Dasani, FUZE TEA i Del Valle. Tvrtka The Coca-Cola Company najveći je svjetski dobavljač gaziranih napitaka, kava za trenutačnu potrošnju i sokova. S pomoću najveće distribucijske mreže u svijetu potrošači u više od dvjesto svjetskih država popiju oko 1,9 milijardi napitaka dnevno. Predana stvaranju održivih zajednica tvrtka The Coca-Cola Company svojim društveno-odgovornim poslovanjem naglašava važnost zaštite okoliša, daje podršku zdravomu i aktivnomu načinu života i radi na stvaranju sigurnoga i ugodnoga radnog okružja za svoje zaposlenike te doprinosi gospodarskomu razvoju područja u kojima posluje. Sa svojim se punionicama tvrtka The Coca-Cola Company svrstava među deset najvećih svjetskih privatnih poslodavaca s više od 700 000 zaposlenika. Za više podataka posjetite mrežne stranice www.coca-colacompany.com, pratite Coca-Colu na Twitteru na mrežnim stranicama www.twitter.com/CocaColaCo, posjetite Coca-Colin mrežni dnevnik www.coca-colablog.com ili nas pronađite na LinkedInu na stranicama www.linkedin.com/company/the-coca-cola-company.

(PS/Z.R.)

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox