Glasoviti tenor Andrea Bocelli obilježio svečanost otvorenja zone Monte Mulini

03/06/2019

Nastupom jednog od najvećih svjetskih tenora Andrea Bocellija svečano je otvorena zona Monte Mulini, jedna od najluksuznijih turističkih zona na Jadranu u čije je uređenje Adris uložio ukupno 1,5 milijardi kuna.


U sklopu zone kojom je Rovinj preoblikovan u luksuznu turističku destinaciju, nedavno je otvoren i Grand Park Hotel Rovinj. Riječ je o najvećoj pojedinačnoj investiciji Adris grupe u turistički dio posla, vrijednoj više od 700 milijuna kuna. Projekt hotela je proglašen i strateškim projektom Vlade RH.

Nakon nastupa svjetski poznatog violončelista Stjepana Hausera, vrhunac svečanog otvorenja zone bio je koncert Andree Bocellija na spektakularnoj pozornici na moru u uvali Lone. Nezaboravnoj atmosferi pridonijeli su svjetlosno vizualni efekti i vatromet, a Bocelli je oduševio sve prisutne goste sa hitovima Con te partirò, Besame mucho, I can't help falling in love i ostalima.

Na koncertu su uživali brojni uzvanici iz Hrvatske i svijeta, a među njima su bile i glumica Daisy Lewis poznata po ulozi u seriji Downton Abbey i britanski model Portia Freeman koja je sudjelovala na brojnim revijama Dolce Gabbane, Fendija i ostalih.

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox