James Bond i DHL partneri po peti put, pogledajte uzbudljiv spot prepun vratolomija!

09/09/2021

Uoči predstavljanja novog James Bond filma „No Time to Die“, DHL je u petak pokrenuo novu globalnu kampanju kao rezultat dugogodišnjeg partnerstva s tom filmskom franšizom.


U središtu kampanje je upečatljiv TV spot prepun napetosti i iznenađenja koji možete pogledati u nastavku.

Kampanja predstavlja autentičnog Bonda, posjeduje silovitu energiju te šalje direktne i odvažne poruke bez kompromisa, baš kao i James Bond. U DHL-ovom komunikacijskom timu kažu da nije bilo lako napraviti kampanju koja vjerodostojno odražava razinu intrige i uzbuđenja koju ima i Bondov automobil, kultni Aston Martin DB5.

Radnja se odvija u Šangaju, a video prati DHL kurira koji se sprema isporučiti važnu pošiljku Jamesu Bondu. Kad stiže na dogovoreno mjesto kako bi se sastao s Bondom, primopredaja se prekida i odjednom dolazi do potjere. Dok agenta 007 negativci progone ulicama, kurir vješto izbjegava kaos kako bi paket isporučio na ažuriranu adresu za dostavu, sigurno i učinkovito.

Osim TV spota promocija partnerstva odvijat će se i na društvenim kanalima na globalnoj razini, u obliku bannera i videa, kao i putem tiska. Film je režirao Cary Joji Fukunaga, a glavnu ulogu opet ima slavni Daniel Craig.

Film će stići u kina 30. rujna (Velika Britanija), odnosno 8. listopada (SAD) ove godine. PS/SM

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox