Kava zbližava ljude

20/04/2018

Na društvenim mrežama tvrtka Nestlé provela je istraživanje na temu međusobnih odnosa.


Podaci su pokazali kako čak 73% ispitanika smatra da danas ima manji krug prijatelja i bliskih osoba u odnosu na srednjoškolske dane, ali više poznanika. 44% ispitanika odgovorilo je da su im najbliže osobe u životu prijatelji, a 19% smatra da su to brat ili sestra. 46% osoba smatra da brzi tempo života utječe na udaljavanje bliskih ljudi, a 45% smatra da je riječ o razilaženju životnih puteva, vrijednosti i stavova.

Značajan je i podatak da je 69% osoba izjavilo kako ima nekoga s kime su bili bliski, ali nisu više s tom osobom u kontaktu te žale zbog toga. Iako su prekinuli odnos, 39% ih se ne bi javilo osobi s kojom su izgubili kontakt, a 26% bi se javilo i pokušalo obnoviti odnos.

,,Prema nekim podatcima, za vrijeme života osoba u prosjeku dođe u susret s 80.000 ljudi, a samo s njih 190 održi neku vrstu komunikacije. Također, znanastveno je dokazano kako nas dobri međuljudski odnosi održavaju zdravijima i sretnijima. Kako bi uvijek bio dio trenutaka koji vrijede, NESCAFÉ će i dalje nastavljati unaprjeđivati recepture svojih proizvoda i razveseljavati ljubitelje kave s inovacijama.'' – izjavila je Aleksandra Zlatanovski, Brand Manager, Nestlé Adriatic.

Povod istraživanju bilo je lansiranje nove  NESCAFÉ Gold instant kave s unaprijeđenom recepturom - mješavina je to instant kave dobivene od najfinijih zrna Arabice, koja od sada ima i dodatak prženih zrna kave, mljevenih 10 puta finije kako bi potpuno oslobodili arome iz zrna.

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox