Mastercard i UEFA vode vas na finalnu utakmicu Lige prvaka

07/03/2023

Ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svijetu ovog će ljeta doći na svoje. Mastercard je pripremio jedinstvenu nagradnu igru u kojoj sretni dobitnik ili dobitnica ima priliku osvojiti četverodnevni aranžman u Istanbulu, gradu domaćinu ovogodišnje finalne utakmice nogometne Lige prvaka.


Sve što je potrebno napraviti je prijaviti se svojom Mastercard® karticom na nagradnu igru na Priceless.com do 31. ožujka 2023.

Sudionicima nagradne igre Mastercard, službeni sponzor UEFA-ine Lige prvaka, daje priliku da osvoje putovanje u Istanbul koje uključuje dvije ulaznice za finalnu utakmicu Lige prvaka, povratne avionske karte za dvije osobe, tri noćenja u vrhunskom hotelu s 5 zvjezdica te prijevoz na relaciji zračna luka-hotel na dane dolaska i odlaska, kao i prijevoz od hotela do stadiona i natrag na dan utakmice.

Finalna utakmica održat će se na Olimpijskom stadionu Atatürk u Istanbulu*, 10. lipnja 2023. u 22 sata po lokalnom vremenu.

Prijava za nagradnu igru ​​vrlo je jednostavna – potrebno je posjetiti platformu Priceless.com i, ako već niste registrirani korisnik platforme, registrirati se svojom Mastercard karticom, unijeti potrebne podatke i uključiti se u utrku za vrijednu nagradu. Najsretniji sudionik ili sudionica imat će priliku povesti dragu osobu na nezaboravni provod na jednom od najiščekivanijih svjetskih sportskih događanja.

Prijave su otvorene do 31. ožujka, a ime dobitnika ili dobitnice bit će objavljeno najkasnije u petak, 7. travnja 2023. na društvenim mrežama Mastercarda u Hrvatskoj. Detalje i pravila nagradne igre možete pronaći na mastercard.hr.

Nagradna igra dio je programa platforme Priceless.com koja korisnicima Mastercard kartica nudi niz različitih iskustava prezentirajući diljem svijeta ono najbolje od naše zemlje. Upravo među tim jedinstvenim iskustvima baš svatko može pronaći nešto za sebe – bilo da se radi o gurmanima željnima novih gastronomskih doživljaja i vještina, avanturistima koji obožavaju prirodu, zaljubljenicima u stjecanje novih znanja koje nam donosi digitalna tehnologija ili onima koji se jednostavno žele odmoriti.

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox