McCann najbolji na Golden Drum festivalu

24/10/2018

Na jubilarnom 25. međunarodnom festivalu kreativnosti Golden Drum, održanom u slovenskom Portorožu, McCann Worldgroup čija je članica i agencija McCann Zagreb po peti put proglašena je najboljom agencijskom mrežom.


„Uspjeh na Golden Drum festivalu predstavlja još jednu međunarodnu potvrdu kvalitete našeg rada i timova agencija. Zahvalan sam na povjerenju naših partnera i čestitam im na osvojenim nagradama. Ponosni smo što smo peti put proglašeni najboljom mrežom agencija“, izjavio je Vladimir Dimovski, CEO McCann Adriatic.

Osim titule najbolje agencijske mreže, Golden Drum Adriatic nagrada za najbolji projekt u regiji dodijeljena je McCann agencijama iz Podgorice i Beograda za kampanju „Neželjena“ čime je i dodatno naglašena vodeća pozicija McCann agencija u regiji.

„Neželjena“ je odabrana u konkurenciji od čak 1.200 prijavljenih radova iz 28 zemalja, a okrunjena je s dva zlatna i jednim srebrnim priznanjem.

Festival Golden Drum jedan je od najvažnijih međunarodnih festivala oglašavanja na kojem tradicionalno sudjeluju najbolje svjetske agencije. Ove godine, u organizaciji Slovenske oglašivačke komore, održan je jubilarni 25. put.

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox