Muzej iluzija ovo proljeće svoja vrata otvara i u Splitu

26/05/2020

New York, Pariz, Šangaj, Dubai, Kuala Lumpur te trinaest ostalih ništa manje atraktivnih lokacija po cijelom Svijetu dokaz je da odlična ideja i predani rad uz malo sreće vode do nevjerojatnog uspjeha.

Split svim svojim čarima, bogatom tradicijom, veličanstvenom poviješću, ljepotom prirodne i kulturne baštine može parirati baš svakoj do sada spomenutoj lokaciji, a kao drugi najveći hrvatski grad i turistička meka logično je mjesto za sljedeći Muzej iluzija.

Tako će od proljeća 2020. Splićani i svi njihovi gosti svjedočiti carstvu iluzija, neobičnih soba, vortex tunela, zanimljivih holograma, te ostalih eksponata koji se većinom proizvode u Hrvatskoj, na što smo izuzetno ponosni. Obožavatelji svog lika i djela uživat će u stolu klonova gdje sjedite sa samim sobom i još petoricom vaših klonova. Moireovi uzorci omogućit će vam doživljaj stvaranja beskonačnog broja iluzija, dok će se varljivo prstenje i varljivi štap vješto poigrati s vašim osjećajem za prostor. Dvosmisleni cilindar naučit će vas da izravni pogledi na objekte i njihovi odrazi u ogledalu stvaraju različita tumačenja njihovih oblika. Iza svake iluzije krije se znanost što će budućim posjetiteljima vješto prenijeti muzejski vodiči i iluzionisti pri svakom obilasku.

Muzej iluzija opremljen je i pametnim shopom i pametnom igraonicom koja se temelji na Dilemma games didaktičkom programu, odobrenom od strane Ministarstva obrazovanja i znanosti.  Slagalice, mozgalice i zagonetke osvojit će sve posjetitelje neovisno o dobi, baš kao što su polako ali sigurno osvojile i škole unutar projekta podrške kurikularnoj reformi.

Muzej iluzija jest Muzej 21. stoljeća u svakom smislu te riječi. Predstavlja i pruža interaktivno, edukativno, vibrantno i zabavno iskustvo. Upravo zato vjerujemo da će karakter Muzeja odlično odgovarati domaćinima nove lokacije.

Mjesto je to gdje se istražuje, uči, sudjeluje na radionicama i predavanjima, zabavlja na poslovnim partyjima i rođendanima, gdje se predstavljaju novi proizvodi, otkrivaju novi književni naslovi, organiziraju dosad neviđeni eventi.

Edutainment koncept, tj. sjedinjenje edukacije i zabave, interaktivnost prostora i vrhunska briga o krajnjem korisniku razlikuju nas od drugih.

Iskreni smiješak, pomoć posjetiteljima sa svim važnim informacijama, tj. briga o krajnjem korisniku samo su neki od razloga što se većina naših posjetitelja vraća i po više puta. To je činjenica koju smatramo najvećim pokazateljem našeg uspjeha, možda i više od nevjerojatnog broja franšiza otvorenih po cijelome Svijetu.

Posljednjih nekoliko godina Split je nosioc perjanice hrvatskog turizma, svojevrsni glavni grad hrvatske obale. Vedar duh njegovih stanovnika čini ga savršenim domaćinom. Muzej iluzija samo će dodatno upotpuniti njegovu ionako izdašnu kulturnu i zabavnu ponudu ne samo stanovnicima Splita i okolice već i svim njegovim gostima.

Sve dodatne informacije o ovom fenomenu iluzija koji osvaja Svijet pronađite na službenoj web stranici Muzeja https://muzejiluzija.com/ 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox