Na subotnjoj špici saznajte sve o najboljem shoppingu u gradu

26/11/2021

Premium brendovi u Hrvatskoj su sada dostupni i u novom maloprodajnom lancu HalfPrice, koji je ove subote za prolaznike u centru grada osigurao i torbe za shopping


Tradicionalno subotnje okupljanje na popularnoj špici sutra će proći u znaku HalfPricea. Maloprodajni lanac, koji je u samo nekoliko mjeseci osvojio tržišta Poljske, Austrije, Mađarske i Češke, sada otvara svoju prvu poslovnicu u Hrvatskoj, a tim će povodom hostese u centru grada prolaznicima dijeliti letke i torbe za najbolji shopping u gradu.

Što novoga donosi HalfPrice? Uz zaista raznolik asortiman proizvoda po vrlo atraktivnim cijenama, od odjeće i obuće premium brendova, raznih gadgeta i dodataka, kozmetike, igračaka i posuđa, brend predstavlja i koncept off-price kupovine, u kojoj se pojedini dizajnerski komadi mogu pronaći po cijenama nižima za 80 ili čak i više posto. Ovo se može provjeriti već u utorak, kada će u sklopu WESTGATE Shopping Cityja biti otvorena prva poslovnica površine 2.500 m². 

A do tada, ove subote prošećite potezom od Glavnog kolodvora, preko Zrinjevca i Trga bana Jelačića do Cvjetnog trga i pripremite se za vrhunsko shopping iskustvo!

PS/LŠ

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox