Nassfeld nudi opuštenu glazbu uz skijanje na suncu

27/02/2023

Sjajno proljetno vrijeme, najbolji uvjeti na skijaškim stazama i rashlađeni zvuci svakog vikenda na manifestaciji "Glazba susreće sunce" od 4. ožujka 2023.: Želite li s užitkom završiti zimsku sezonu, sigurno ćete pronaći svoje omiljeno mjesto na suncu za opuštanje u Nassfeldu.


Planinski vrhovi blistaju na suncu. Svježe noćne temperature pomažu da staze budu dobro pripremljene. Danju je ipak bolje skije zamijeniti sunčanim naočalama, a termo donje rublje majicom kratkih rukava. I ne zaboravite: spakirajte dovoljno kreme za sunčanje! Jer do Uskrsa će se Nassfeld ponovno pretvoriti u najveću sunčanu terasu u Alpama. Ležaljke i prostori za opuštanje na cijelom skijalištu osiguravaju trenutke užitka uz panoramski pogled.

Osim toga, serija događaja "Glazba susreće Sunce", koju pokreću wellcard & Antenne Kärnten, izaziva proljetnu groznicu. Različiti DJ-i i izvođači nastupat će uživo na različitim lokacijama na Nassfeldu  svakog vikenda od 4. ožujka. Watschiger Alm počinje s "Hüttenmeisterom" uz kušanje piva iz pivovare Villach. 11. i 12. ožujka sve se vrti oko teme "VINO al SOLE", nakon čega slijedi Antenne Party s natjecanjem u vodenim toboganima i show barmenom u Kapasu i WU Baru.

Tjedan dana kasnije, u Alpenhof Plattner, uzmite k srcu moto "Dajte vremena uživanju". Koruški gurmanski domaćin i certificirani SLOW FOOD Travel će 25. ožujka poslužiti jelo koje je jednako popularno u Italiji i Sloveniji kao iu Austriji: originalnu Gailtaler Frigga. 1. travnja vrijedi svratiti u KofelAlm, a za veliko finale 10. travnja u Berghexu je veliki party. Ulaz na sva događanja je besplatan! Više informacija na www.nassfeld.at/events 

PS/SM

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox