Održan 4. Hepi turnir teniskih parova

19/07/2021

U sklopu ovogodišnjeg, 31. Plava Laguna Croatia Open turnira u Umagu, HEP Opskrba organizirala je sada već tradicionalni četvrti po redu Hepi turnir teniskih parova, gdje su glavnu ulogu na terenu imali kupci HEP Opskrbe i HEP Energije iz Slovenije. Zajedničko druženje započelo je u subotu 17. srpnja, u jutarnjim satima na terenima Umag Tennis Akademije. Nakon ždrijeba i slaganja parova, 20 prijavljenih igrača krenulo je u borbu za bodove.


Pobjedu je odnio u finalu par Slaven Madžarić i Zvonko Kožnjak koji je svladao Dragana Peršu i Davora Deskara.

Ove je godine interes kupaca bio vrlo velik, ali poštujući preporučene mjere, broj igrača bio je ograničen, što nikako nije umanjilo natjecateljski duh i dobro raspoloženje. Neki od kupaca koji su uživali u međusobnom nadmetanju bili su predstavnici iz velikih tvrtki poput Messera, Spin Vallisa, Energa, HRT-a, kao i Saubermacher iz Slovenije.

Direktor HEP Opskrbe, Davor Guttert, zahvalio je svim kupcima iz Hrvatske i Slovenije koji su se odazvali pozivu na Hepi turnir koji je ove godine nadmašio sva naša očekivanja s obzirom na izazovnu godinu u kojoj se nalazimo:

Sjajno izdanje ovog turnira je najbolja pozivnica i za naše ostale kupce da nam se pridruže sljedeće godine. Veseli me zainteresiranost naših kupaca za ovaj turnir, a naša želja je da ovaj turnir postane tradicionalan i da se svake godine okupi što  veći broj sudionika.

Igrači su najavili kako je Hepi turnir već upisan u njihove kalendare i za sljedeću godinu, a svoje pozitivne dojmove podijelit će sa svojim poslovnim partnerima.

HEP Opskrba, vodeći opskrbljivač na tržištu električne energije u Hrvatskoj, nastavlja graditi uspješan poslovni odnos sa svojim kupcima temeljen na lojalnosti, a taj vid poslovanja želi prenijeti i na tvrtke kćeri u u Sloveniji, Bosni i Hercegovini te u Srbiji.

Hepi turnir jedan je od popratnih turnira koji se održavaju tijekom Plava Laguna Croatia Open Umag koji se do 25. srpnja održava u Umagu. U ATP zonu u Stella Marisu može ući ograničen broj ljudi, isključivo s digitalnom zelenom COVID potvrdom koju posjetitelj može dobiti i testiranjem na testnom mjestu u ATP zoni.

Ulaznice za turnir Plava Laguna Croatia Open su u prodaji na stranici www.croatiaopen.hr, a posjetitelji mogu uživati i u zabavi na teniskim terenima i izvan njih.

Sve informacije o turniru te mjerama pod kojima će se održati možete pronaći na www.croatiaopen.hr i na službenoj Facebook stranici turnira.

PS/AK

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox