Robokacija vas poziva na dane otvorenih vrata

22/09/2020

Robokacija poziva sve roditelje osnovaca da ih, zajedno s djecom, posjete na Danima otvorenih vrata od 21. do 25. rujna između 18 i 20 sati u Palinovečkoj 19e u Zagrebu. Kako bi se budući robotičari i njihovi roditelji detaljno informirali o radionicama i odabrali one koje im najviše odgovaraju, Robokacija će im omogućiti da osobno zavire iza kulisa popularnih radionica robotike.


Robokacija ima radionice za sve uzraste osnovnoškolaca. Osnovci od 5. do 8. razreda pohađaju radionice Robokacije na kojima između ostalog izrađuju lampe koje rade na pljesak, električne klavire, laserske detektore, auta i glisere na Bluetooth ili robote koji toče sok. Djeca od 1. do 4. razreda na radionicama Robokacija Junior uče programiranje i kodiranje, izvode znanstvene pokuse i kroz zabavu ulaze u svijet robotike.

Robokaciju, kao iznimno kvalitetan program edukacije iz područja robotike za djecu, podržavaju dva autoriteta u ovom području - FER - Fakultet elektrotehnike i računarstva i Rimac Automobili. Ono što Robokaciju čini posebnom je stav cijelog tima da obrazovanje treba biti zabavno, korisno i motivirajuće. Zato djeca vlastitim rukama izrađuju i programiraju pametne igračke i tako vide opipljive rezultate svog rada, a robota kojeg naprave nose kući.

Budite još ponosniji na svoje dijete i rezervirajte termin na Danima otvorenih vrata putem maila info@robokacija.hr ili na broj +385 99 880 1846. PS/SŠ

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox