Uz JYSKovu kampanju „Čaroliju blagdana pokreću tvoje ruke“ podržite održivost

24/11/2021

Cilj kampanje je podsjetiti da je priroda najbolja inspiracija, a održivost izbor i u blagdansko vrijeme


Inspiracija je u prirodi

Povodom  nadolazećih blagdana JYSK je na društvenim mrežama pokrenuo kampanju „Čaroliju blagdana pokreću tvoje ruke“ kojom je cilj potaknuti na održivost i zeleni način promišljanja i u blagdansko doba godine. Kao kompanija koja integrira ekološku održivost u sva relevantna područja svojeg djelovanja, ovom kampanjom želi poručiti da je priroda uvijek najbolja inspiracija, a da su najljepše uspomene one u koje je uloženo vrijeme i vlastiti trud.

Napravite svoj adventski vijenac

Dosada su kampanju podržali brojni influenceri i pojedinci tako što su, koristeći prirodne materijale, sami složili i pripremili omiljenu božićnu dekoraciju - adventski vijenac, a svoje maštovite kreacije objavili na društvenim mrežama uz #JYSKCarolijaBlagdana.

https://www.instagram.com/p/CWK66acsaP0/

https://www.instagram.com/p/CWNYxGhFNC5/

https://www.instagram.com/p/CWkszq-MDUI/

https://www.instagram.com/p/CWfq-m2ITen/

https://www.instagram.com/p/CWNqCAzMBlT/

https://www.instagram.com/p/CWQDPApox12/

https://www.instagram.com/p/CWiOX-ajIas/

JYSKove božićne čarolije

S početkom adventnog razdoblja mnogi će poželjeti u svoj dom unijeti malo čarolije uz razne prigodne dekoracije, ukrase za drvce, lampica, stolnjake… JYSK i ove sezone ima jedinstveni božićni asortiman koji nudi za svakoga ponešto – za one koji uživaju u blještavilu i raskoši kao i za one koji drže da je manje zapravo više i radije biraju minimalizam i prirodne tonove. Kampanja „Čaroliju blagdana pokreću tvoje ruke“ potiče kombinaciju JYSKovih dekoracija koje se i kasnije tokom godine mogu koristiti u domu i prirodnih materijala poput češera, žireva, mahovine ili šipka, koji se lako mogu pronaći u šetnji omiljenom šumom jer je to recept za  jedinstvene blagdane u opuštenom, danskom tj. hygge stilu. PS/SM

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox