Zagreb Service Jam

02/03/2018

U Zagrebu se 11. ožujka prvi puta održava Service Jam, manifestacija u okviru globalne inicijative u kojoj mladi stručnjaci i studenti diljem svijeta pomoću istovremeno traže rješenje zadanog globalnog problema.


Do rješenja mladi stručnjaci dolaze metodom service designa, a natjecanje će se istodobno održati na čak 120 lokacija. Kako bi svi imali jednake polazne pozicije, tajna tema ovogodišnjeg Service Jama saznat će se tek u petak 9. ožujka, točno u 18:30 sati. Tako će svi sudionici imati tek 48 sati da osmisle rješenje i „promijene svijet“.

Zagreb Service Jam okupit će (do) 50 sudionika različitog profila - od freelancera, dizajnera, programera i marketingaša do studenata koji će kroz eksperimentiranje, međusobnu suradnju i prijateljsko natjecanje timski razviti nove usluge inspirirane zajedničkom temom.

Ovakav pristup u rješavanju problema u skladu je s globalnim trendovima u kojima sve veću važnost ima tzv. service design, odnosno dizajn usluga.

Događanje organizira Radilica, vodeća kompanija za razvoj djelatnika u kontaktnim centrima, a sve dodatne informacije mogu se pronaći na službenoj Facebook stranici.

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox