11. Business Cafe: Malo je veliko

26/10/2012

Pod pokroviteljstvom Ministarstva poduzetništva, sponzorstvom Volksbanke i Vipneta te medijskim pokroviteljstvom časopisa Poslovni savjetnik, u četvrtak 8. studenog u Vertigo baru Hotela Antunović od 18 do 21 h, održat će se 11. Business cafe s temom – Malo je veliko.

Glavni gost je gospodin Ante Mandić, vlasnik IN2, čija tvrtka predstavlja odličan primjer kako iz malog nastaje veliko, a kako svi mali poduzetnici mogu koristiti gerila marketing i postati veliki objasnit će drugi gost poduzetnik, Anđelko Čalušić, vlasnik Ulixtravela (aviokarte.hr). Inicijatori koncepta objasnit će Coworking, a gospodin Mislav Galler, rukovoditelj prodaje poslovnim korisnicima odgovorit će na pitanja što mali poduzetnici mogu naučiti od velikih. Nakon toga će službeni fotograf Business Cafe-a, Božidar Babić, objasniti i demonstrirati važnost i način pravilnog poziranja na profesionalnim fotografijama, i na kraju će Hrvoje Čavužić iz tvrtke Org biro prisutnima pojasniti sve novosti oko osnivanja jednostavnog doo-a. 

Nakon službenog dijela programa slijede nagrade gostima. Posjetitelje očekuje niz nagrada, a ona glavna je poklon Vipneta - HPMini 2410 netbook računalo i Vip USB Stick za mobilni internet.

Prije neformalnog druženja Zaokret organizira i tzv. SPEEDDATING NETWORKING – način druženja tijekom kojeg će se u 45 minuta svi prisutni međusobno upoznati sa svima.

Cijena ulaznice je 50 kn (PDV je uključen) i može se kupiti na https://www.entrio.hr/event/11-business-cafe-malo-je-veliko-484

Business cafe predstavlja organizirana druženja malih poduzetnika i onih koji to uskoro planiraju postati s ciljem razmjene informacija, dijeljenja poduzetničkih iskustava i ohrabrivanja na pokretanje vlastitog posla. (ps)

 

 

 

 

 

Foto: Ilustracija
Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox