Ana Burazer nova kreativna direktorica u McCannu Zagreb

26/09/2019

Nakon što je u prvom dijelu ove godine dovela Ivu Bokšić te tako pojačala segment strateškog planiranja, marketinška agencija McCann Zagreb i u drugoj polovici 2019. dodatno je osnažila svoj tim, ovog puta na jednoj od najviših razina unutar kreativnog odjela.


Novi „kapitalac“ je Ana Burazer koja je stigla na izazovnu poziciju kreativne direktorice te će uz ostale McCann kreativce raditi na osmišljavanju i razradi kreativnih ideja za neke od neprepoznatljivijih domaćih i inozemnih tvrtki i brendova.

Ana se tako vraća u agencijski svijet nakon što je radila kao Global Jr. Brand Manager švedskog branda INTIMINA, dok je najveći utjecaj na agencijsko-oglašivački svijet ostvarila kroz pet godina koje je kao copywriter provela u agenciji Imago Ogilvy.

Ušli smo u tradicionalno najzahtjevnije razdoblje u godini zbog čega nam je posebno drago klijentima, suradnicima i kolegama predstaviti ovako značajno pojačanje naših kreativnih resursa. U proteklih godinu dana pojačali smo odjel strateškog planiranja i kreativu, tim za digitalne projekte, content development te community management, a svi koji su nam se pridružili – u potpunosti su opravdali očekivanja i to je jedan od razloga zbog kojeg vrlo entuzijastično gledamo na razdoblje pred nama“, rekao je Tomislav Presečki, glavni direktor McCanna Zagreb.

Lijepo se vratiti u agenciju nakon iskustva 's one strane' pitcha. Biti klijent i raditi na marketinškoj strategiji globalnog branda poput Intimine doista je vrijedno iskustvo koje mi je pomoglo bolje razumjeti poslovni proces kompanija i puno širu sliku s tržišta. Sa spoznajom koliko je oglašavanje ključan segment razvijanja branda, veselim se vratiti inspirativnoj agencijskoj atmosferi i radu na novim i uspješnim projektima“, komentirala je nova kreativna direktorica u McCannu Ana Burazer.

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox