Cushman & Wakefield ulazi na hrvatsko tržište kroz ekskluzivnu suradnju s društvom CBS International

08/05/2019

Cushman & Wakefield, vodeća svjetska tvrtka koja klijentima pruža široku paletu savjetodavnih i operativnih usluga u području nekretnina, proširila je svoju ekskluzivnu suradnju s društvom CBS International zbog ulaska na hrvatsko tržište.


Cushman & Wakefield već pokriva regionalna tržišta Srbije, Makedonije i Crne Gore kroz ekskluzivne partnerske odnose, savjetujući vlasnike, investitore te ostale sudionike tržišta o svakom aspektu njihovih strategija u nekretninama.

„Hrvatsko tržište nekretnina bilježi značajan investicijski volumen, a rastuća potrošnja, gospodarski rast i razvoj turizma motiviraju međunarodne tvrtke na širenje poslovanja u Hrvatsku. Kombinirajući naše lokalno znanje s međunarodnim iskustvom i stručnom potporom globalnog lidera, zadovoljit ćemo sve potrebe naših klijenata, pomažući im u jačanju poslovnih ciljeva“, izjavio je Predrag Tutić, Direktor društva Cushman & Wakefield CBS International za Hrvatsku.

„Godinu dana nakon što smo prvi put ušli u partnerstvo s društvom CBS International, liderom na srpskom tržištu nekretnina, sa zadovoljstvom nastavljamo suradnju i ulazimo na rastuće tržište nekretnina u Hrvatskoj“, dodaje Jonathan Hallett, Voditelj za središnju i istočnu Europu u društvu Cushman & Wakefield. „Iako smo u Hrvatskoj aktivni već duži niz godina, ova nova suradnja na tržištu nas pozicionira na jedinstven način te nam omogućava ostvarivanje vrhunskih rezultata u svim ključnim uslugama i to u skladu s očekivanjima na međunarodnoj razini.“

„Naši snažni i dugotrajni odnosi s podružnicama diljem EMEA regije omogućavaju ulazak na tržišta na kojima Cushman & Wakefield trenutno nema direktnu prisutnost što koristi kako lokalnim tako i globalnim klijentima koji dobivaju pristup našoj globalnoj mreži te lokalnom znanju“, zaključio je Colin Wilson, Direktor za EMEA tržište iz društva Cushman & Wakefield.

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox