Gotovina se baca u poduzetništvo?

31/03/2011

Ako Haaški sud 15. travnja objavi oslobađajuću presudu trojici hrvatskih generala, Ante Gotovina bi se mogao prihvatiti posla u tvrtki Adriatik gradnja d.o.o. čiji je suvlasnik, piše Večernji list.

Podaci iz sudskog registra pokazuju kako je tvrtku osnovao prošle godine u svibnju s prijateljem i suborcem Željkom Dilberom.

Točno je da u Zadru imamo tvrtku. Treba nešto u životu i raditi jer se od nečeg mora živjeti pa sam Anti predložio da osnujemo tvrtku. A on je to, kao dobru ideju, i prihvatio. Pokretanje zajedničkog posla sigurno dovoljno govori o mojem optimizmu da će presuda generalima biti pravedna i oslobađajuća, rekao je Željko Dilber.

Tvrtka je u stanju mirovanja, još nisu sklapani poslovi jer se čeka dolazak Ante Gotovine iz pritvora, kaže Željko Dilber. Dodao je kako ime Ante Gotovine neće doprinijeti posebnom interesu potencijalnih klijenata Adriatik gradnje.

Može ta činjenica ljudima biti zanimljiva prvih mjesec, najviše dva. A nakon toga, ako ne valjaš propadaš, zaključuje Dilber.

Adriatik gradnja je osnovana s temeljenim kapitalom od 20 tisuća kuna, a registrirana je za cijeli niz djelatnosti: građevinsku djelatnost, odnose s javnošću, pružanje usluga u  turizmu, iznajmljivanje plovila, zastupanje iznozemnih tvrtki...(jk)

 

Izvor: Večernji list, 30. ožujka 2011.

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox