Kako poslovati u današnjem okruženju? Odgovor zna vodeći poslovni strateg današnjice

26/06/2012

Jedan od vodećih poslovnih stratega i tehnoloških vizionara današnjice, Daniel Burrus, pristao je na online intervju, uživo za hrvatsku javnost.

Tijekom interaktivnog online intervjua, koji će se, u organizaciji Američke visoke škole za menadžment i tehnologiju, održati u četvrtak, 28. lipnja u 16 sati, g. Burrus će se osvrnuti na aktualna pitanja ključna za uspješno poslovanje u današnjem izazovnom ekonomskom okruženju. Osim toga, komentirat će i trenutačno gospodarsko stanje te ekonomske potencijale Hrvatske.
Sve one koji žele sudjelovati, pozivamo da na american.college@acmt.hr pošalju e-mail i u 'subjectu' naznače; intervju (bez teksta poruke), nakon čega će primiti pozivnicu s linkom za sudjelovanje. Sudjelovanje je besplatno.

Tijekom intervjua bit će govora o tome kako u sve dinamičnijem i neizvjesnijem ekonomskom okruženju ostvariti odlične poslovne rezultate.
Burrus će komentirati aktualna pitanja od kojih izdvajamo sljedeća: Kako možemo opstati i unaprijediti svoje poslovanje ne natječući se s konkurencijom? Koji je najveći problem s kojim se Hrvatska trenutačno suočava? Što bi Vlada koja primjenjuje 'flash foresight' principe učinila u ovakvoj situaciji? Kako vidi budućnost Europske unije? Koje će se prilike za Hrvatsku otvoriti ulaskom u Europsku uniju? Je li Hrvatska na pravom putu za izlazak iz krize? Intervju je osmišljen kao interaktivan, sudionici će postavljati pitanja koja će, nakon selektiranja, biti upućena gospodinu Burrusu. (ps/jk) 

Daniel Burrus je međunarodni ugled stekao kao jedan od vodećih tehnoloških vizionara i poslovnih stratega današnjice. Prvi je i jedini tehnološki futurist koji je točno identificirao dvadeset tehnoloških kategorija koje su uvjetovale desetljeće promjena i nastavljaju mijenjati način na koji živimo i poslujemo. 

Autor je šest knjiga, uključujući i cijenjenu uspješnicu 'Technotrends' te 'Flash Foresight: How To See The Invisible and Do The Impossible', bestseler 'The New York Timesa' i 'The Wall Street Journala' u kojoj iznosi inovativne strategije i kreativnu primjenu najvećih tehnoloških dostignuća. Burrus je uvažen i kao bloger koji aktivno piše o inovacijama, promjenama i budućnosti za online medije kao što su: CNBC, Huffington Post, Wired Magazine i Examiner.com.

 

 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox