Konzum nastavlja s ulaganjima u maloprodaji – Super Konzum u Slavonskom Brodu otvorio vrata kupcima

03/11/2023

U sklopu velike investicije vrijedne 25 milijuna eura kojom Konzum, koji je dio Fortenova grupe, ulaže u širenje i modernizaciju svoje maloprodajne mreže u ovoj godini, danas je otvoren novi Super Konzum u Slavonskom Brodu u trgovačkom centru Supernova Colosseum.


Od početka 2023., ovo je petnaesta po redu novootvorena prodavaonica u čiju je realizaciju uloženo čak 2,3 milijuna eura, što predstavlja najveće ulaganje Konzuma u širenje mreže dosad u ovoj godini. Osim što je novim investicijama povećao prisutnost u cijeloj zemlji, Konzum je za potrebe redovnog poslovanja novootvorenih prodavaonica zaposlio i više od 140 novih kolegica i kolega, od kojih je njih 50 zaposleno u novom Konzumu super formata u Slavonskom Brodu koji se prostire na površini većoj od 3.000 m2.

Cijela maloprodaja Fortenova grupe, pa tako i Konzum, fokusirani su na razvoj zajedničkih strateških projekata usmjerenih na podizanje ukupne razine usluge prema kupcima. Otvaranjem još jednog Super Konzuma u Brodsko-posavskoj županiji, potvrdili smo da osluškujemo i potrebe naših kupca u ovom dijelu Hrvatske, istaknuo je Zoran Mitreski, izvršni direktor Fortenova grupe za maloprodaju i predsjednik Uprave Konzuma.

Želimo biti prisutni tamo gdje su naši kupci i izuzetno nas veseli što, nakon 4 godine, ponovno imamo Super Konzum u Slavonskom Brodu. Ovo otvorenje nastavak je naših napora kad je u pitanju razvoj maloprodajne mreže, a naš cilj i dalje ostaje pratiti tržišne potrebe i jačati suradnju s domaćim proizvođačima. Na taj način osiguravamo ponudu kvalitetnih, domaćih i svježih proizvoda za svaki dan, kao i za svaku prigodu, te tako doprinosimo zadovoljstvu naših kupaca, što nam je glavni prioritet, izjavio je Tomislav Bagić, član Uprave Konzuma.  

Kao kompanija koja njeguje dobre odnose sa zajednicama u kojima posluje, Konzum je povodom otvorenja, a u sklopu inicijative Mali veliki talenti, osnovnim i srednjim školama u Slavonskom Brodu uručio donaciju od ukupno 115.000 kupona za nabavu opreme pa će tako svaka od 23 škole kupone zamijeniti za opremu po vlastitom izboru. Predstavnicima grada i županije simbolični ček uručio je Uroš Kalinić, član Uprave Konzuma.

Ispred grada ček je preuzeo Ivan Holik, privremeni pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Slavonskog Broda, dok je ispred županije to učinila Anica Vukašinović, privremena pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, sport i kulturu Brodsko-posavske županije, koja je tom prilikom istaknula: Koristim priliku zahvaliti Konzumu na ovoj hvalevrijednoj akciji i donaciji koja će omogućiti našim školama dodatnu opremu za edukaciju i rad. To će pomoći našim učenicima da maksimalno razviju svoje sposobnosti, steknu kompetencije i potrebna znanja kako bi bili konkurentni na tržištu rada, kao i doprinijeti njihovoj općoj dobrobiti.

Svečanosti uoči službenog otvorenja prisustvovali su i Danijel Marušić, župan Brodsko-posavske županije, i ostali predstavnici županije te Marina Martić Puača, zamjenica gradonačelnika Slavonskog Broda, sa svojim suradnicima. Pridružili su se i brojni poslovni partneri, predstavnici medija i lokalne zajednice, kao i predstavnici škola primatelja donacije.

Kupce na policama novootvorenog Super Konzuma očekuje uobičajeno bogat izbor dnevno svježih namirnica, proizvodi iz domaćih OPG-ova te veliki izbor ostalih prehrambenih i neprehrambenih proizvoda vrhunske kvalitete potrebnih svakom kućanstvu. Brođani će zasigurno uživati i u izboru vina u Konzumovoj vinoteci te bogatoj ponudi gotovih jela na Gastro odjelu. Ova će prodavaonica do kraja godine raditi svaku nedjelju, a na dan otvorenja kupce očekuje niz promotivnih pogodnosti, poput 10 posto popusta na ukupan iznos računa i uživanja u brojnim degustacijama, dok će u subotu 4. studenog svaki pedeseti kupac dobiti 50 posto popusta na ukupan iznos račun. Pored toga, u tijeku je i nagradna igra čiji je nagradni fond vrijedan 20.000 eura, a u kojoj mogu sudjelovati svi kupci novog Super Konzuma u Slavonskom Brodu. PS/SM

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox