Krunoslav Pavić novi član Uprave Raiffeisen Leasinga

11/05/2018

Na sjednici Upravnog vijeća HANFA-e, Krunoslavu Paviću je izdana suglasnost za obavljanje funkcije novog člana Uprave Raiffeisen Leasinga, na mandat od četiri godine.


Krunoslav Pavić karijeru je započeo 1998. godine u Zagrebačkoj banci d.d. u kreditnoj jedinici za financiranje pravnih osoba. Nakon skoro šest godina u bankarstvu pridružuje se Daimler Financial Services grupaciji u Zagrebu, gdje preuzima funkciju direktora kreditnih rizika u njihovom društvu Mercedes-Benz Leasing Hrvatska d.o.o.

U lipnju 2012. godine, s položaja direktora kreditnih rizika i operacija/ člana uprave prelazi u tvrtku Mercedes-Benz Financial Services Rumunjska, na temelju međunarodnog „Daimler expat“ ugovora. Po završetku ugovora, Pavić se vraća u DFS Hrvatska na prethodnu poziciju.

Unutar posljednje tri godine, pored uvođenja novog ERP sustava, radio je na uvođenju nove politike rezervacija te daljnjem poboljšanju situacije rizika. Također intenzivno sudjeluje u grupnom projektu čiji je cilj uspostavljanje standardizacije u strukturi i kadroviranju kreditnih odjela unutar grupe.

Prilikom imenovanja za novog člana Uprave Raiffeisen Leasinga, izjavio je: „Raiffeisen Leasing, kao dio jedne od najvećih financijskih grupa u Hrvatskoj, te dio snažne međunarodne financijske grupacije, vidim kao izvrsnu sredinu za daljnji profesionalni razvoj, kao modernu i internacionalnu okolinu koja svojim klijentima pruža visoki nivo usluga poslovanja. Siguran sam da ću svojim stečenim znanjem i iskustvom uvelike doprinijeti daljnjem jačanju tržišne pozicije Raiffeisen Leasinga“. 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox