Kvadra počela s proizvodnjom dizajnerskog namještaja

13/10/2011

Nakon pokretanja vlastite proizvodnje ojastučenog namještaja i investicije od 20 milijuna kuna u 2010. godini, tvrtka Kvadra u ovoj je godini počela ozbiljno ulagati u svoju konkurentnost uključivanjem dizajna u razvoj proizvoda.

Riječ je o začecima prvog hrvatskog dizajnerskog branda namještaja za sjedenje i spavanje –Kvadra Designa, koji će i cijenom biti pristupačan velikom broju hrvatskih građana.

Tomislav Knezović, vlasnik tvrtke Kvadra, ovim inovativnim pristupom prednjači u hrvatskoj industriji ojastučenog namještaja, a i šire. Kvadru Design sačinjava čak 6 proizvoda koje jedizajnirao interni tim, dok su dva najnovija, Revolve i 3ANGLE, nastala kroz natječaj i suradnju sa svjetski renomiranim studijem Numen/ForUse+Bratović&Borovnjak, te Grupom – najproduktivnijim domaćim dizajnerskim timom u usponu. Ovaj hrvatski dizajn građani će prvi put imati priliku vidjeti na sajmu Ambienta, koji će se od 19. do 23. listopada 2011. održati na Zagrebačkom velesajmu, a odmah nakon toga već i u prodaji u salonu Kvadra Designa u Solidumu. 

Svjesni smo da je ovo tek početak ulaganja u dizajn, što je jedan dugoročni proces i rezultati ne nastaju preko noći. Dizajn je znanje kao i svatko drugo, a mi ga brzo usvajamo i s njime ćemo se izdvojiti spram drugih. – naglasio je Tomislav Knezović, vlasnik Kvadre. (PS/HT)

 

 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox