Lean Startup Hrvatska u novo desetljeće ušao s novim imenom - Smion

31/10/2023

U utorak, 24. listopada se održao posljednji Lean Startup Croatia meetup pod nazivom 10x10 event. Inovacijska agencija Lean Startup Hrvatska koja ove godine slavi jubilarnu desetu godinu djelovanja sa svojim bliskim prijateljima, suradnicima i partnerima prisjetila se 230 edukacija i radionica, 67 inovacijskih projekata i preko 50 evenata koji su obilježili mnogobrojne startupe, ali i cijeli poduzetnički i startup ekosustav.


Još od 2013. godine kad su krenuli u organizaciju prvih meetupa, radionica i predavanja željeli su povezati zajednicu novih generacija poduzetnika, pružiti im potrebnu podršku kako bi svoje ideje i inovacije što jednostavnije realizirali i plasirali na tržište. Upravo podršku ističu kao krucijalnu za svaki poduzetnički početak te su ponosni na činjenicu da su svojim radom poduprli mnogobrojne startupe koji i danas posluju uspješno.

Kroz svoj desetogodišnji rad tijekom kojeg su učili, napredovali i stasali u kompaniju kakva su danas kreirali su nekoliko novih generacija poduzetnika, značajno su doprinijeli razvoju startup ekosustava te ostvarili brojne uspjehe.

Na eventu su se posebno zahvalili svim prisutnima koji su imali značajan doprinos za ostavljanje pozitivnog traga na naš startup i poduzetnički ekosustav.

Odvažno i ustrajno će i dalje tim Smion djelovati s misijom osnaživanja poduzetnika i izgradnje inovativnih ekosustava koji potiču rast. PS/SM

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox