Mylan Hrvatska novi nositelj Certifikata Poslodavac Partner

13/09/2018

Farmaceutska tvrtka Mylan Hrvatska uspješno je završila proces certificiranja i postala nositelj Certifikata Poslodavac Partner.


Certifikat Poslodavac Partner prestižno je priznanje koje se dodjeljuje tvrtkama koje njeguju visoke standarde kvalitete kada je u pitanju upravljanje ljudskim resursima. Kako bi tvrtka postala nositeljem Certifikata, mora proći kroz postupak ocjenjivanja 45 procesa vezanih za upravljanje ljudskim resursima koji su grupirani u 5 širih područja – Strategija, Regrutiranje i selekcija, Upravljanje učinkom, Usavršavanje i razvoj te Odnos prema zaposlenicima - i ostvariti barem 70% mogućih bodova u svakome od njih, kao i najmanje 75% od ukupno mogućeg broja bodova.

Mylan Hrvatska svoju prvu godinu kao nositelj Certifikata Poslodavac Partner zasigurno će pamtiti po ostvarenom izvrsnom rezultatu od 93% bodova u područjima Upravljanja učinkom i Usavršavanja i razvoja. Stručni tročlani certifikacijski tim posebno je pohvalio visoku kvalitetu sustava procjene radne uspješnosti u Mylanu Hrvatska, kao i dobru povezanost tog sustava sa sustavom nagrađivanja i određivanja visine plaće za pojedina radna mjesta. Osim toga, tvrtka se može ponositi visokim standardima analize obrazovnih potreba svojih zaposlenika, kao i visokim ulaganjima u njihovo usavršavanje te trudom uloženim u promicanje kulture razvoja kompetencija unutar tvrtke.

Željko Ravlić, Generalni direktor za Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Albaniju i Kosovo i Ivna Miljanović, HR Business Partner za Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Albaniju i Kosovo primili su Certifikat Poslodavac Partner od Aleksandra Zemunića, člana Uprave tvrtke SELECTIO.

Vrlo smo ponosni što smo novi nositelj certifikata Poslodavac Partner. U budućnosti planiramo  kontinuirano razvijati najbolje prakse upravljanja ljudskim resursima i ulagati u daljnji razvoj kompetencija naših zaposlenika“, istaknula je Ivna Miljanović, HR Business Partner za Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Albaniju i Kosovo.

Certifikat Poslodavac Partner je jedan od pokazatelja da kao kompanija idemo u pravom smjeru. Naši zaposlenici su naša najveća snaga i stoga je njihov razvoj i zadovoljstvo u radnom okruženju prioritet te preduvjet za uspješno poslovanje“, izjavio je Željko Ravlić, Generalni direktor za Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Albaniju i Kosovo.

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox