Nove stilizirane uniforme hotela Esplanade potpisuje domaći modni brend DeLight

07/09/2017

Hotel Esplanade prepoznao je kvalitetu hrvatskog modnog brenda DeLight i ostvario uspješnu suradnju kreirajući jedinstvenu kolekciju novih uniformi za djelatnice hotelske recepcije

Ovoga ljeta, kultni zagrebački hotel Esplanade i modni brend DeLight udružili su svoje kreativne snage i osmislili novi ljetni look za šarmantne djelatnice hotelske recepcije. Topao i srdačan doček odnedavno upotpunjuju nove haljine koje odišu glamurom i otmjenošću. Sofisticirana DeLight kolekcija dizajnirana je posebno za djelatnice hotela, a izrađena je od vrhunskih prirodnih materijala te je u potpunosti hrvatski proizvod. Posebna pažnja vodila se o kroju modela koji je elegantan i nenametljiv, a opet glamurozan kako bi dočarao svu povijest i tradiciju hotela Esplanade te unio dozu otmjenosti u veličanstveno hotelsko predvorje.

Hotel Esplanade sinonim je za stil, glamur i eleganciju, a oduvijek je pridavao posebnu pažnju besprijekornoj usluzi, ali i dizajnu te najmanjim detaljima kako bi gostima pružio jedinstveni doživljaj boravka. Hotel je ovim projektom još jednom podržao entuzijastične mlade umjetnike koji često vide ovu zagrebačku ljepoticu kao idealnu kulisu za modna snimanja ili jednostavno kao muzu za nove kreacije nadahnute glamuroznim godinama prošlog stoljeća. Vjerujem da je ovaj projekt samo početak još jedne lijepe suradnje s domaćim dizajnerima.“ istaknuo je generalni direktor hotela, Ivica Max Krizmanić

Modni brend Delight ovog je ljeta osvojio sve one željne toplih boja i dezena svojim prepoznatljivim točkastim haljinama te je u isto vrijeme ovim projektom osnažio svoje mjesto novog omiljenog klasičnog brenda mnogih poslovnih žena. Mlada i talentirana ekipa Delighta inspiraciju za haljine pronašla je u raskošnoj povijesti hotela i jedinstvenom vrhunskom dizajnu interijera koji nadahnjuje posebnim šarmom i art deco detaljima.“ izjavio je Ivan Friščić, kreativni direktor Delighta.  

Visoka posvećenost detaljima i personalizirani pristup dio su bezvremenskog Esplanade šarma čijoj je vizualnoj ujednačenosti pripomogao i Delight sa svojim jedinstvenim, kreativnim i nenametljivim dizajnom novih stiliziranih uniformi. Kombinacija igre različitih materijala i toplih boja te spoj kvalitete i udobnosti šalju poruku elegancije i srdačne dobrodošlice.  

(PS/Z.R.)

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox