Obiteljska tvrtka Moto-Ris obilježila 75 godina postojanja

23/02/2012

U izložbenom prostoru MOTO-RIS održana je konferencija za medije povodom obilježavanja 75 godina postojanja obiteljske tvrtke MOTO-RIS d.o.o. i 45 godina suradnje s vodećim auto brendom, Volvom.

Ova obiteljska tvrtka nastala je iz ljubavi prema automobilima, a od samog je početka oličenje dobrog i profesionalnog pristupa klijentu, poslovanju i poslovnoj odgovornosti. Godine 1937. automobilski entuzijast Ivan Ris otvorio je u Zagrebu automehaničarsku radionicu koja je i danas u vlasništvu obitelji Ris. Ovaj je datum obilježio sudbinu obitelji tijekom sljedećih 75 godina usmjerivši je u pravcu neprestanog profesionalnog bavljenja automobilima, servisiranju potreba vozača te stalnom radu na poboljšanju i usavršavanju modernih tehnologija. 

Unatoč financijski otežanom gospodarskom okruženju posljednjih nekoliko godina, tvrtka MOTO-RIS investirala je u proširenje svojeg poslovanja kao i rasta broja zaposlenika. Danas, sa ukupno 23 zaposlenih u Istarskoj, Varaždinskoj i Zagrebačkoj županiji, predstavlja vodeću tvrtku u auto industriji u Hrvatskoj.

Gledajući unatrag kako svoj životni vijek, tako i moje odrastanje i profesionalni život koji je snažno vezan za Volvo i automobile, čini mi se gotovo nezamislivo da smo dosegli 75 godina rada. Djed Ivan gotovo je vizionarski pristupio ovom poslu, poštujući rad, odgovornost i angažman. Godine napornog rada isplatile su se i danas, zajedno s bratom Davorom dio sam ove obljetničke proslave. Ponosam sam što mi je dana mogućnost da nastavim obiteljsku tradiciju te što smo, unatoč ovom iznimno teškom ekonomskom stanju, vodeća tvrtka u industriji, rekao je Bruno Ris, vlasnik obiteljske tvrtke MOTO-RIS. (PS/JK)

 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox