Online platforma za pronalaženje investitora na SBF 2018.

29/03/2018

Organizatori Sarajevo Business Foruma lansirali su online platformu za B2B umrežavanje na kojoj je već sada moguće predstaviti svoju tvrtku ili projekt te se povezati sa sudionicima i investitorima koji će prisustvovati SBF-u.


Naime, putem nove web stranice www.sbf.talkb2b.net, svi oni koji su se već registrirali kao sudionici SBF-a u mogućnosti su kreirati svoj profil, unijeti potrebne informacije o tvrtki i projektu s kojim apliciraju te unaprijed zakazati B2B sastanke s potencijalnim investitorima. Pritom ograničenja po pitanju industrija i područja – nema, moguće je prijaviti projekte iz poljoprivrede, energetike, turizma, nekretnina, infrastrukture, IT industrije, sporta, kulture i brojnih drugih.  

Sarajevo Business Forum je platforma na kojoj se povezuju investitori i projekti. Upravo zato je jako važno da su ti projekti dobro pripremljeni, zaokruženi i spremni za razmatranje. Rok za prijavu projekata na online B2B platformu je 10. travnja, a potom slijedi njihov pregled i priprema za efektivno prezentiranje. Potrebno je naglasiti kako je preduvjet sudjelovanju da se nositelji, odnosno vlasnici projekata registriraju kao sudionici Foruma što mogu učiniti na službenoj web stranici SBF-a klikom na link 'participant registration'“, pojašnjava Nedžad Gušić iz Odjela za financijski menadžment i savjetovanje BBI banke te dodaje: „Jedan od načina mobilizacije kapitala je pronalazak strateškog partnera koji je spreman uložiti u određenu ideju ili projekt, bez obzira radi li se o postojećoj tvrtki koja želi pojačati vlastite kapacitete, ili startup ideji. Ovom platformom povećavamo šanse za kvalitetno umrežavanje.

Poslovne delegacije i predstavnici tvrtki iz zemalja regije, zapadne Europe, Turske, zemalja Zaljeva, Azije pa čak i SAD-a te Australije najavile su dolazak na Sarajevo Business Forum što otvara prilike pronalaženju pravog investitora za određeni projekt.

Investitori koji su najavili dolazak na ovogodišnji SBF poseban interes iskazali su za sektor turizma, razvoj nekretnina, proizvodnje, poljoprivrede i IT-a. Drvoprerađivačka i metalna industrija također će biti u fokusu. Zato pozivamo lokalne zajednice, regionalne razvojne agencije, komore te domaće i regionalne tvrtke da apliciraju s projektima iz ovih područja“, zaključuje Gušić.

Registraciju na online platformu moguće je obaviti u samo nekoliko minuta, a svi prijavljeni imaju mogućnost slanja poruka i dijeljenja dokumenata. Korisnicima je na raspolaganju i pretraživač putem kojeg mogu pronaći upravo one sudionike ili investitore koji su zainteresirani za projekte iz područja za koji su prijavili projekt. Tijekom trajanja Foruma korisnici platforme imat će na njoj raspored sastanaka, kao i izvještaju o održanim sastancima nakon završetka Foruma.

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox