Tradicionalno druženje domaćih gospodarstvenika na 22. susretu CROMA 2012

24/10/2012

Pod medijskim pokroviteljstvom Poslovnog savjetnika, Hrvatsko udruženje menadžera i poduzetnika CROMA na kraju svake godine organizira tradicionalni susret svojih članova i partnera. Ovogodišnji, 22. Susret CROMA održat će se u petak, 23. studenog u Hotelu Westin Zagreb, pod pokroviteljstvom predsjednika RH, prof. dr. sc. Ive Josipovića i u partnerstvu sa Zagrebačkom županijom. U cjelodnevnom programu očekuje se sudjelovanje tristotinjak uglednih gospodarstvenika iz cijele Hrvatske.

U jutarnjem programu koji počinje u 10.00 i traje do 14.00 sati, održat će se tematska konferencija pod nazivom „Odgovornost menadžera i poduzetnika u primjeni novog financijskog, ovršnog i kaznenog zakona“. Uvodne referate podnijet će vodeći stručnjaci iz područja korporativnih financija, kaznenog i trgovačkog prava – ovlašteni porezni savjetnik, revizor i sudski vještak g. Hrvoje Zgombić, predsjednica uprave FINE gđa. Anđelka Buneta, prof. dr. sc. Petar Novoselec i direktor Basler osiguranja g. Damir Posedi, a u raspravi će sudjelovati predstavnici Ministarstva financija, Porezne uprave, HUP-a i HOK-a.

Središnje događanje večernjeg programa koji počinje u 18.30 i traje do 24.00 sata je dodjela strukovne nagrade Menadžer godine najuspješnijim menadžerima i poduzetnicima u različitim kategorijama (velika poduzeća, srednja poduzeća, mala poduzeća, javna poduzeća, inozemna poduzeća, projekt menadžer, mladi menadžer i poduzetnik godine).

Temeljem dokumentiranih bilanci i stvarnih kvalitativnih pokazatelja poslovanja (udio na domaćem tržištu, rast izvoza, broj novootvorenih ili sačuvanih radnih mjesta itd.), stručni žiri predlaže finaliste, a Upravni odbor HUM-CROMA odabire dobitnike ove prestižne nagrade. Nagrada menadžer godine dodjeljuje se od 1992. godine, a do sada je nagradu primilo 165 ponajboljih hrvatskih gospodarstvenika.

 

 Za sve informacije i predbilježbe za sudjelovanje u Susretu CROMA 2012. možete se javiti na tel. 01 4838 709, fax 01 4811 787 ili na e-mail hum-croma@croma.hr Program i prijavnica se nalaze na stranici www.croma.hr.

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox