Tvrtka Autotehnica Fleet Services d.o.o. - Hertz ponosno najavljuje -Autohellas postaje ekskluzivan certificirani partner tvrtke Alphabet za Grčku, Cipar, Bugarsku i Hrvatsku

28/09/2020

Partnerstvo između Autotehnice Fleet Services d.o.o. i Hertza ojačano je certificiranjem Autohellas-Hertza kao aktivnog člana mreže Alphabet OneNet u 2020. godini, čime je prepoznata njihova ključna uloga,  ponuda proizvoda i doprinos kojeg mogu ostvariti prilikom penetracije mreže Alphabet na tržištima Grčke, Cipra, Bugarske i Hrvatske.

Veoma smo zadovoljni što smo dio tvrtke Alphabet čime se prepoznaje naša predanost stvaranju dugotrajnih vrijednosti pružanjem optimalnih rješenja za prijevoz. Istovremeno, ova suradnja nam omogućava da se predstavimo mreži korisnika tvrtke Alphabet čime jačamo našu dominantnu poziciju na tržištu dugoročnog najma vozila na važnim internacionalnim tržištima, izjavio je Dimitris Mangioros, zamjenik generalnog direktora Autohellas-Hertz.

Autohellas-Hertz je ekskluzivan predstavnik i partner tvrtke Alphabet u Grčkoj, Cipru, Bugarskoj i Hrvatskoj od prosinca 2018. godine. Ovo strateško partnerstvo omogućava dodatan pristup internacionalnim poslovnim ugovorima i klijentima.

Sa svojom regionalnom prisutnošću, Autohellas je pouzdan partner na grčkom tržištu i van njega. Njihovo značajno iskustvo i poznavanje tržišta razlog su našeg ulaganja i nadamo se da ćemo nastaviti odličnu suradnju s ciljem zadovoljavanja potreba naših klijenata, izjavila je Susanne Loser, glavna direktorica prodaje za Alphabet International.

S dugogodišnjim iskustvom u pružanju usluga dugoročnog najma vozila, tvrtka Autohellas-Hertz jedina je tvrtka u toj djelatnosti koja se bavi održavanjem modernih "one stop shop" objekata za odražavanje i popravak automobila. Uz prikupljeno iskustvo, internacionalni Hertz brend nalazi se na osam tržišta. Prepoznajući vodeću poziciju tvrtke, Alphabet je ostvario ekskluzivno partnerstvo kojim nudi pristup rastućem balkanskom tržištu i Cipru pritom osiguravajući svojim internacionalnim klijentima proizvode i usluge koje su im potrebne od strane Autohellas-Hertz.

(ps/sm)

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox