Tvrtka Keune Haircosmetics službeno je B Corp certificirana kompanija

16/08/2023

Royal Keune Haircosmetics, brend u obiteljskom vlasništvu namijenjen profesionalnoj njezi kose, nastoji pozitivno i dugoročno utjecati na ljude i planet. Krajnji cilj? Ostaviti bolji svijet za buduće generacije. Na svom putu u još bolje sutra, Keune je sada službeno B Corp certificirana kompanija.


Proces certifikacije: snažni rezultati u različitim područjima

Certifikat B Corp dodjeljuje se tvrtkama koje zadovoljavaju visoke društvene i ekološke standarde učinkovitosti, odgovornosti i transparentnosti. U procesu certificiranja, utjecaj tvrtke Keune na zaposlenike, upravljanje, kupce, zajednicu i okoliš ocijenjen je s izvrsnim rezultatima:

  • U kategoriji „Okoliš” brend je dobio dobre ocijene za korištenje solarnih panela, električnih službenih automobila i kompenzacije emisija
  • Bliski odnosi tvrtke s dobavljačima i njezin način rada odražavaju se u visokoj ocjeni u kategoriji „Upravljanje opskrbnim lancem”
  • Kada je riječ o „Ambalaži i materijalima”, Keune radi dobar posao korištenjem održivog i certificiranog palminog ulja, certificiranog održivog papira i recikliranog kartona
  • U skladu s istinskim vrednovanjem ljudi, tvrtka je postigla izvrsnu ocjenu u kategoriji „Zdravlje, dobrobit i sigurnost zaposlenika”

Keune gradi bolju budućnost, korak po korak

Uvjereni smo da će koraci koje poduzimamo danas imati trajan utjecaj na svijet sutra. Kao obiteljska tvrtka, svjesni smo svoje uloge u društvu već više od jednog stoljeća. Ozbiljno shvaćamo tu odgovornost već tri generacije. Certifikat B Corp priznanje je našoj predanosti. Usredotočeni smo na ostavljanje tvrtke budućim generacijama i očuvanju planeta., izjavio je Eelco Keune, izvršni direktor tvrtke Keune.

Ovo je tek početak

Certifikat B Corp dio je višeg cilja tvrtke, brige za ljude i planet, sada i sutra. Keune će nastaviti ulagati u kretanje prema održivijoj budućnosti. Tvrtkinih 10 ambicioznih ciljeva održivosti tvrtke uključuje uvođenje ambalaže koja se u potpunosti može reciklirati do 2030. , istraživanje održivih materijala te ažuriranje održivosti jednog od pouzdanih asortimana svojih proizvoda. Tvrtka će također dodatno unaprijediti održivost tvornice, razvoj karijere zaposlenika, beneficije, dobrobiti i još mnogo toga. PS/SM

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox