ZŠEM ponovno proglašen najboljom poslovnom školom u Hrvatskoj

18/10/2011

Na Eduniversalovoj svjetskoj konferenciji, održanoj od 13. do 15. listopada u Šangaju, Zagrebačka škola ekonomije i managementa  s Jordanovca proglašena je najboljom poslovnom školom u Republici Hrvatskoj.

Glasovali su dekani tisuću fakulteta i poslovnih škola iz 153 zemlje svijeta. ZŠEM-u su dodijelili tri palme i 217 glasova, što označavaju kategoriju - izvrsne poslovne škole. Iza ZŠEM-a se plasirao Ekonomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu (također tri palme i 165 glasova),  te Cotrugli Business School (dvije palme i 28 glasova) i Ekonomski fakultet Sveučilišta J.J. Strossmayera u Osijeku (dvije palme i 24 glasa).

U izboru su dekani tisuću fakulteta i poslovnih škola diljem svijeta glasovali o najboljim poslovnim školama u pojedinim regijama i zemljama. Eduniversal im je uobičajeno postavio jednostavno pitanje: Koje poslovne škole biste preporučili onima koji žele studirati u nekoj zemlji?

Ovim izborom i priznanjem još jednom je potvrđena  i međunarodno priznata osnovna zadaća četiriju poslovnih škola i fakulteta u Hrvatskoj. (PS/JK) 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox