Milan Grković: Konačno rješenje za učinkovite sastanke

Odlučio sam napisati sveobuhvatan sadržaj o učinkovitim sastancima i to BESPLATNO  podijeliti s vama - za vaše korištenje bez ikakvih uvjeta.


Knjigu "MUI SASTANCI - KONAČNO RJEŠENJE ZA UČINKOVITE SASTANKE" moći ćete BESPLATNO preuzeti s Interneta i odmah početi učinkovitije djelovati kako bi isključili svaku improvizaciju u problematici sastanaka.

Sadržaj knjige će sigurno biti najveći izvor znanja, vještina i ponašanja iz problematike sastanaka u potpunosti dostupan korisnicima.
Raduje me ako ćete i vi imati učešća u mojem projektu i biti zadovoljan korisnik knjige uz mjerljive rezultate.

U tijeku je završetak pisanja moje nove knjige "MUI SASTANCI - KONAČNO RJEŠENJE ZA UČINKOVITE SASTANKE"
1. Knjiga daje cjelovit sadržaj kako razvijati svoju osobnu i profesionalnu karijeru pomoću učinkovitih sastanaka na MUI način (primjena Modela univerzalne izvrsnosti - MUI).
2. Knjiga daje cjelovit sadržaj kako učinkovito upravljati bilo kojim oblikom zajedništva (grupe, organizacije i zajednice) pomoću učinkovitih sastanaka na MUI način (primjena Modela univerzalne izvrsnosti - MUI).
To će biti enciklopedija učinkovitih sastanaka - cjelovita slika kako djelovati s ciljem osposobljavanja pojedinaca za učinkovito sudjelovati/voditi sastanke.

Knjiga će biti BESPALATNA i moći će se preuzeti na Internetu najkasnije od 25.06.2019. godine (utorak).
Vjerujem kako će knjiga i ranije biti dostupna korisnicima.
Knjiga će imati nekoliko nadopunjenih izdanja sa sadržajima koji će biti komplementarni prethodnima s mogućnošću da korisnici predlažu nove teme.
Po sadržaju, pristupu i praktičnosti, knjiga će biti jedinstvena na hrvatskom govornom području, ali i daleko šire.
Siguran sam kako će knjiga dati snažan doprinos razvoju svakog pojedinca i bilo kojeg oblika zajedništva (grupe, organizacije i zajednice).

 

Zašto enciklopedija o učinkovitim sastancima?
1. Sastanci su glavni uzrok zašto nikada nemamo dovoljno vremena i zašto su nam postignuća daleko manja od naših potencijala, potreba i želja. Svi se slažu kako je većina sastanaka neučinkovita i kako generiraju brojne nepotrebne probleme uz veliku potrošnju resursa. Knjiga nudi konačno rješenje.
2. Sastanci su snažan pokretač razvoja ako ih kontinuirano i sustavno činimo učinkovitijima, kraćima i rjeđima. A to je upravo i osnovni zadatak knjige "MUI SASTANCI - KONAČNO RJEŠENJE ZA UČINKOVITE SASTANKE".

Ako ste nezadovoljni sa sadašnjim sastancima i trebate kompetencije kako da sastanke činite učinkovitijima, kraćima i rjeđima - knjiga "MUI SASTANCI - KONAČNO RJEŠENJE ZA UČINKOVITE SASTANKE" je upravo pisana za vas.

 

Knjiga je u potpunosti besplatna uz mogućnost besplatnih interakcija s autorom knjige: Postaviti pitanja, dati prijedloge i iskazati primjedbe.
Zašto će knjiga biti besplatna s tako sveobuhvatnim sadržajem u koji je uloženo 30 godina intenzivnog i analitičkog rada?
Osobna mi je želja i životna misija pomoći drugima i pokrenuti ih na ubrzani razvoj koristeći moj model upravljanja učinkovitim sastancima.
Siguran sam kako ćemo zajednički uživati u vašim rezultatima na temeljima knjige "MUI SASTANCI - KONAČNO RJEŠENJE ZA UČINKOVITE SASTANKE".

 

Evo samo nekoliko polaznih elemenata za kreiranje sadržaja knjige:
- Svaki MUI element sastanka koji je dan u knjizi ima ulogu u potpunosti isključiti svaku improvizaciju u procesu pripreme, tijeka i aktivnosti poslije sastanka.
- Primjena svakog MUI elementa učinkovitog sastanka je čisto mehanička - sve je definirano što treba činiti.
Svako odstupanje od ove "mehanike" je nepotrebno jer dovodi do improvizacije koja će dati rezultate koji su manji od potencijala, potreba i želja.
Lako ćete utvrditi kako su MUI rješenja upravljanja učinkovitim sastancima najbolje rješenje koje ćete rado prihvatiti.
- Ne treba imati nikakvih preduvjeta za trenutačnu primjenu MUI načina upravljanja sastancima.
- Rezultati primjene bilo kojeg MUI elementa učinkovitih sastanka su trenutačni i lako mjerljivi.
Knjiga je praktično remek-djelo kako sudjelovati/voditi učinkovite sastanke i raduje me prilika da ćete se i vi osobno moći u to uvjeriti.

 

Zašto bi netko imao interesa da preuzme knjigu "MUI SASTANCI - KONAČNO RJEŠENJE ZA UČINKOVITE SASTANKE"?
Evo nekoliko koristi zašto će knjiga biti osnovni sadržaj koji pokreće za uspjeh u životu i radu i pojedinaca i bilo kojeg oblika zajedništva (grupe, organizacije i zajednice):
- besplatna,
- uči kako praktično djelovati,
- konačno je rješenje za učinkovite sastanke,
- besplatna interaktivnost s autorom knjige,
- moguća suradnja s autorom knjige,
- najveći izvor znanja o sastancima,
- sadržaji koji isključuju improvizaciju,
- cjelovit model upravljanja sastancima,
- sadržaj je univerzalne primjene bez obzira na temu, korisnike, stanje i ciljeve,
- dodatna podrška na Internetu,
- lako, jednostavno i brzo za primjenu,
- brzo postizanje rezultata koji su mjerljivi,
- omogućava upravljanje zajedništvima pomoću učinkovitih sastanaka,
- pokretač za postizanje vrhunske profesionalne karijere,
- pokretač za povećanje učinkovitosti i produktivnosti.
- knjiga će doslovno biti "enciklopedija učinkovitih sastanaka“.

Vjerujem kako vas navedeni elementi mogu potaknuti da preuzmete BESPLATNU knjigu "MUI SASTANCI - KONAČNO RJEŠENJE ZA UČINKOVITE SASTANKE" najkasnije od 25.06.2019. godine.

2
Knjiga "MUI SASTANCI - KONAČNO RJEŠENJE ZA UČINKOVITE SASTANKE" ima za cilj do kraja osposobiti svakog prosječnog pojedinca da može učinkovito sudjelovati/voditi sastanke.
Sve što treba činiti je precizno dano u knjizi kako bi se izvukao maksimum iz svakog sastanka.
"Recept" za uspjeh pomoću sastanaka prema sadržaju knjige "MUI SASTANCI - KONAČNO RJEŠENJE ZA UČINKOVITE SASTANKE":
Treba čisto mehanički i do kraja odraditi sadržaje koji su vezani uz određeni MUI element učinkovitih sastanaka.
Naravno, rješenja su laka, jednostavna i brzo primjenjiva.
Ne može biti jednostavnije!

 

4
Jeste li zaista do kraja svjesni koliko štete prave neučinkoviti sastanci?
Nije za vjerovati koliko se učinkovitost i produktivnost može povećati pomoću učinkovitih sastanaka na krajnje lak, jednostavan i brz način.
"Samo" je potrebno isključiti improvizaciju iz djelovanja i to je to.
Naravno, kako u cijelosti isključiti improvizaciju u problematici sastanaka je glavni zadatak knjige "MUI SASTANCI - KONAČNO RJEŠENJE ZA UČINKOVITE SASTANKE"
Gotova rješenja kako kontinuirano i sustavno sastanke činiti učinkovitijima, kraćima i rjeđima pomoći će vam do kraja knjiga "MUI SASTANCI - KONAČNO RJEŠENJE ZA UČINKOVITE SASTANKE" koja će biti besplatna i bez ikakve vaše obaveze za preuzimanje knjige.

 

Zaključak
Projektni zadatak pisanja knjige "MUI SASTANCI - KONAČNO RJEŠENJE ZA UČINKOVITE SASTANKE":

Omogućiti pojedincima da na lak, jednostavan i brz način učinkovito upravljaju sastancima (sudjelovanje/vođenje) i time kontinuirano i sustavno stvaraju nove vrijednosti u zajedništvima u kojima djeluju.

Svako dobro i želim vam bezbroj učinkovitih sastanaka primjenom knjige "MUI SASTANCI - KONAČNO RJEŠENJE ZA UČINKOVITE SASTANKE".

Tel: 385 99 280 4210
Email: alfa@portalalfa.com
Internet: www.portalalfa.com
 

Autor: 
Milan Grković
Cijena: 
brun

Hosted by Mydataknox