Upravljanje promjenama u poslovnoj organizaciji digitalnog doba

Dragi prijatelji i poslovni partneri, nedavno sam u izdanju „Narodnih novina“ objavio sedmu knjigu (ali prvu samostalnu!) kao plod 5-godišnjeg rada pod nazivom „UPRAVLJANJE PROMJENAMA U POSLOVNOJ ORGANIZACIJI DIGITALNOG DOBA“.


Prve kritike čitatelja (poslovnih ljudi, studenata i drugih) su vrlo dobre (posebice naglašavaju kvalitetu načina povezivanja teorije i praktične primjene). Knjiga može dobro doći i u privatnom životu svih nas jer između ostalih, odgovara na pitanje: Zašto volimo promjene a ne volimo se mijenjati? U samo prvih 14 dana prodano je preko 200 primjeraka!! Može se pronaći u maloprodajnoj mreži „Narodnih novina“ diljem Hrvatske (rado ću vam potpisati osobnu posvetu kada se pruži prilika). Bit će mi ujedno veliko zadovoljstvo čuti  i vaša mišljenja nakon što se malo udubite u sadržaj (obradu) aktualne i svima nama zanimljive teme (dperkov@libertas.hr) . Siguran sam da će, ako vam se svidio moj stil te način predavanja, da će vam se isto tako svidjeti i utjecati na vas i ova knjiga.

Ako slučajno imate poteškoća u nabavci knjige (koja inače stoji 240 kn) možete izravno kontaktirati djelatnice u prodaji u centrali Narodnih novina: gđa Suzana Čičak 01/6652 866 suzana.cicak@nn.hr ili Anđela Viro 01/6652 843 andela.viro@nn.hr. Neke poslovnice imaju vrlo malo primjeraka!? Hvala lijepa na pažnji i - uživajte u čitanju! S osobitim poštovanjem i srdačno vaš Davor Perkov

Autor: 
Davor Perkov
Izdavač: 
Narodne novine d.d.

Hosted by Mydataknox