50% popusta na pregled

19/04/2013

Možete li zamisliti svoj život bez leća i naočala? Laserska korekcija vida mnogim ljudima se pokazala kao investicija koja sama sebe isplati za 15 godina... Uzmite budućnost u svoje ruke i naručite se na pregled za lasersko skidanje dioptrije na mail adresu optical.pregled@gmail.com, te time ostvarite 50% popusta na pregled.

U prosječnoj populaciji postoji 60% ljudi koji imaju dioptriju i moraju nositi naočale ili leće. Većina njih su potencijalni kandidati za lasersko skidanje dioptrije koja brzo i bezbolno rješava problem kratkovidnosti i dalekovidnosti.

S obzirom na to da danas vrijeme na poslu uglavnom provodimo za kompjuterom, sve se više pojavljuju problemi s mutnim vidom, sušenjem očiju i ostale tegobe koje muče prosječnog korisnika kontaktnih leća. Lasersko skidanje dioptrije najbolji je način da se riješite lošeg vida, te pritom potrošite manje nego što će vas koštati kupovina naočala, leća, tekućina za leće i redovni pregledi.

Zahvaljujući Intralase i Wavefront metodi, laserska korekcija vida jedan je od najsigurnijih zahvata uopće. Za svakog pacijenta za kojeg se ustanovi da je kandidat za lasersko uklanjanje dioptrije, garantira se u potpunosti uklanjanje dioptrije.

Važno je napomenuti da je laserska korekcija vida danas toliko uznapredovala da sam zahvat traje 30-ak sekundi, dok cijeli postupak traje oko 15 minuta za oba oka. Zahvat je bezbolan i već se drugi dan mogu nesmetano obavljati svakodnevni poslovi, voziti automobil, ići na posao, itd.

Pogledajte 10 najčešćih pitanja na koja odgovaraju stručnjaci iz klinike Optical Express ili posjetite Forum, te pročitajte iskustva drugih ljudi.

Uzmite budućnost u svoje ruke i naručite se na pregled za lasersko skidanje dioptrije na mail adresu optical.pregled@gmail.com, te time ostvarite 50% popusta na pregled.

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox