Besplatno do EBC*L certifikata u prosincu

22/11/2012
Foto: Shutterstock

Temeljna poslovna znanja jedna su od najčešće spominjanih kompetencija potrebnih za savladavanje globalnih razvojnih izazova. A to je svakako prepoznala pulska tvrtka Aranea te je polaznicima svih svojih programa omogućila praćenje trendova u cjeloživotnom obrazovanju kroz European Business Competence License (EBC*L) seminare – stupanj A i B.

Od osnutka 2004. godine uspješno se bave poslovima edukacija, savjetovanja i marketinga, a u prvoj polovici prosinca omogućiti će posebne pogodnosti zainteresiranim polaznicima European Business Competence License (EBC*L) edukacije u Zagrebu. Naime, u prosincu vršit će besplatno certificiranje za polaznike EBC*L pripremnih seminara za oba stupnja!

Pripremni seminari održat će se za stupnjeve A i B tijekom dva i tri dana po četiri modula, uz pojašnjavanje pojmova, rad na zadacima i primjerima iz prakse te probni ispit.

Osim u Hrvatskoj Aranea svojim polaznicima omogućava i školovanje u inozemstvu (dodiplomski, poslijediplomski ili MBA studij) iz područja menadžmenta, dizajna, hotelskog menadžmenta, informacijskih tehnologija. Polaznike ne prepušta slučaju već obostranom suradnjom  dolaze do najboljeg rješenja za boravak i učenje u inozemstvu.

Više informacija i detaljne Kataloge znanja potražite na http://www.aranea.com.hr/ebcl, ili kontaktirajte na 052/386-346 ili 098/824-188. (PS/HT)

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox