"Biti coach" postaju: Marija, Davorka, Ivana i Sanja

15/01/2013
Foto: Shutterstock

Nakon što smo zaprimili i obradili sve prijave za stipendiju s ponosom predstavljamo dobitnice koje će dobiti priliku da postanu coacheviS edukacijom započinju 8.2.2013.

Motivacijska pisma kandidata za stipendiju edukacije 'Biti coach' postaju, iz godine u godinu, sve kvalitetnija i brojnija. Stoga je našoj komisiji sve teže odabrati kandidate koji najviše zaslužuju stipendiju. No kao pravi coachevi, nadamo se da će i oni, koji nisu dobili stipendiju, pronaći put i način prema edukaciji; ako je želja velika, i ostalo će doći.

Koliko je izbor bio težak pokazat će i odluka komisije, ovaj puta odabrali smo čak četiri stipendistice:

- Prvu stipendiju u iznosu od  8.650 kn dobila je Marija Senjić, nastavnica ekonomske grupe predmeta

- Drugu stipendiju u iznosu od  po 5.190 kn dobile su dvije kandidatkinje: Davorka Budimir, direktorica tvrtke i Ivana Ivušić Došen, upravna pravnica

- Treću stipendiju u iznosu od 3.460 kn dobila je Sanja Milović, viša savjetnica

Sigurni smo da se stipendistice već pripremaju za edukaciju, koju će zajedno s ostalim polaznicima započeti 8.2.2013. Po uspješnom završetku radionica, coaching prakse te ispita, polaznici će primiti diplomu i certifikat početkom srpnja ove godine. Sudeći po iskustvima prethodnih polaznika, bit će to jedno od prijelomnih životnih iskustava. (PS/HT)

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox