CineStar Action & Thriller – novi domaći filmski kanal

11/02/2011

 Potaknuta uspjehom CineStar TV-a koji je u kratkom vremenu zauzeo mjesto najgledanijeg filmskog kanala u Hrvatskoj, tvrtka Blitz film i video distribucija pokreće novi domaći filmski kanal, a prvi specijalizirani ove vrste u nas - CineStar Action & Thriller. Riječ je o u potpunosti lokaliziranom kanalu u sklopu osnovnog paketa B.neta i Optima Telekoma, koji s emitiranjem kreće od - danas.

 

Na kanalu će se prikazivati top akcijski filmovi i trileri renomiranih hollywoodskih i europskih studija, s preko 200 novih naslova kod pokretanja kanala i preko 100 novih naslova godišnje, uz 20 sati filmskog programa dnevno. Kanal je namijenjen svim ljubiteljima vrhunske akcije i napetih trilera, a posebno muškoj populaciji.

Filmovi će se emitirati na parne sate, prvi film je na programu u 8 ujutro, a zadnji u 2 sata iza ponoći svakoga dana. Osnovni programski sadržaj činit će različiti ciklusi poput:

 

Fight Time - programski blok posvećen borilačkim filmovima

Flesh & Bones - vrijeme za najznačajnije te kultne filmove horor žanra

Guns & Cannons – programski blok za ljubitelje istinske western i ratne akcije

Napetice – programski blok posvećen vrhunskim trilerima

True Crime – termin rezerviran za akcijske naslove temeljene na istinitim događajima

Action Hero – blok rezerviran za filmove najvećih zvijezda akcijskog filma

Blockbuster Time – blockbuster akcijski naslovi

Action – termin posvećen vrhunskim akcijskim naslovima

 

CineStar Action & Thriller pružat će programsku shemu koja  uključuje profile najpopularnijih zvijezda akcijskog filma, najnovije vijesti iz svijeta akcijskog filma te općenito akcijskog medija (video igre, film, knjige i sl.), vrhunske dokumentarne serijale koji nas vode u pravi svijet akcije, trilera i moderne forenzike, akcijski kviz, blok najboljih akcijskih naslova po izboru gledatelja, ekskluzivne video materijale sa snimanja najnovijih filmova akcijskog žanra, intervjue s najpopularnijim zvijezdama akcijskog filma te kino i video novitete kao pregled aktualnih kino i video naslova.

Budući da nastaje u produkciji tvrtke Blitz film i video, CineStar Action & Thriller će biti maksimalno interaktivan, a svojom mogućnošću povezivanja četiri vrlo atraktivna medija (film, kino, televizija i web) bit će povezan i sa svojim gledateljstvom. (PS/MJ)

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox