Dodijeljene nagrade PRIMUS: Qualitas najbolja savjetodavna tvrtka, Boris Golob najbolji savjetnik

17/05/2012

U kongresnom centru FORUM, u sklopu zagrebačkog Green Gold Centra, otvorena je cjelodnevna edukativna manifestacija 4. Dani poslovne edukacije. U sklopu događanja održana je svečana dodjela nagrade Primus, koja se dodjeljuje najboljim hrvatskim poslovnim savjetnicima. Najboljom savjetodavnom tvrtkom proglašena je tvrtka Qualitas, a najboljim savjetnikom Boris Golob.

U ime tvrtke Qulitas, nagradu PRIMUS nagradu preuzela je Helena Tutić koja je naglasila da ova nagrada jako veseli, ali i obvezuje na daljnji razvoj. Projekti na kojima radimo nikad nisu uspješni ako iza njih ne stoji cijeli tim te im se ovom prilikom želim zahvaliti, rekla je Tutić.

Nadam  se da ćemo ovom nagradom opravdati cijeli niz prethodnika, rekao je Boris Golob. U ovo teško dobra nije lako biti poslovni savjetnik, posebno u mikrotvrtki i zbog toga zahvaljujem svim poduzetnicima koji prepoznaju vrijednost poslovnih savjetnika, zaključio je Golob.

Dodjelu nagrada PRIMUS završena je predavanjem Zorana Barca, direktora Zagrebačke škole i managementa koji je održao predavanje na temu: Management model poslovne škole. (ps)

 

 

Foto: Borna Filic/PIXSELL

 

 

 


 

 


Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox