Dosta je priče! Budite tvrtka koja je zaista orijentirana kupcima!

12/09/2012

Znate li da 68 posto kupaca odlazi zbog prodajnog osoblja? Ili da će vam se 75 posto kupaca vratiti upravo zbog prodajnog osoblja koje čini razliku? Znate li da se se od 25 nezadovoljnih kupaca samo jedan žali, a oni svoje iskustvo podijele u prosjeku s 9 do 20 ljudi, ili više ako odluče iskoristiti društvene mreže? Dosta je priče! Budite tvrtka koja je zaista orijentirana kupcima i postanite vođa koji zna zapaliti vatru u svojim djelatnicima.

Heraklea d.o.o., agencija za mystery shopping započinje s upisom 2. generacije polaznika Heraklea Customer Service Akademije koja se održava pod medijskim pokroviteljstvom časopisa Poslovni savjetnik i Direktor.

Akademija je namijenjena  poduzetnicima, direktorima poduzeća, članovima Uprave koji u svojem poduzeću mogu i žele uspostaviti kulturu uslužnosti i na taj način osigurati dugoročnu komparativnu prednost, a prvi modul započinje 21. rujna 2012. godine.

Nakon završetka Heraklea Customer Service Akademije polaznici će biti osposobljeni za samostalno praćenje kvalitete usluga i njeno unaprjeđenje. Budite ispred konkurencije i poklonite svojoj firmi CS stručnjaka . Dokazano je da firme koje njeguju customer service kulturu više zarađuju.

Koji je način rada?

Svi moduli međusobno su povezani, a kroz njih Vas vode stručni predavači. Uz puno praktičnog rada polaznici će analizirati mnoge poslovne slučajeve, razmijeniti iskustva, komentirati aktualna istraživanja i drugo. Sve to osigurat će da stečena znanja i vještine mogu odmah početi primjenjivati. (ps)


Samo su odlične tvrtke orijentirane na kupca, ostale samo tako pričaju…
Nemojte biti među ovim drugima!

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox