Erste Group ponovno oživljava pčelu i odabire je za svoj simbol

12/09/2011

Pčela, koja predstavlja simbol štedionica u Austriji i Srednjoj i Istočnoj Europi još od 19. stoljeća, bit će ponovno oživljena kako bi postala dio loga Erste Groupa u svim zemljama u kojima posluje. Prema odluci Uprave Erste Groupa, novi simbol bit će predstavljen najesen 2012. kao prvi logo cijelog Erste Groupa.

Pčela je uvijek bila simbol za štednju, dijeljenje i marljivost. Korištenjem tog simbola, vraćamo se svojim korijenima štedionica koje su utemeljene kako bi promovirale rast i omogućile ljudima da stanu na svoje noge. Odabirom tradicionalnog simbola pčele želimo naglasiti da su štedionice, poput pčela, važan nositelj ekonomskog rasta, ali i prosperiteta i stvaranja bogatstva – za naše klijente i cijelu regiju u kojoj smo aktivni, objasnio je Andreas Treichl, glavni izvršni direktor Erste Groupa.

U posljednjih deset godina, Erste Group je postao jedan od najvećih financijskih grupa u SIE, prisutan u osam zemalja s preko 50,000 zaposlenika, koji poslužuje oko 17 milijuna klijenata. (PS/JK)

 

 

 

 

 


Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox