Europska udruga za upravljanje ljudima stručni partner 6. HR Summita!

21/02/2013

Regionalna konferencija HR Summit koja šestu godinu zaredom okuplja profesionalce i stručnjake s područja upravljanja ljudskim resursima, ove će se godine održati pod stručnim partnerstvom najveće europske strukovne udruge - Europske udruge za upravljanje ljudima (EAPM). Podsjetimo, HR Summit se održava 10. i 11. svibnja u organizaciji internetskog portala posao.hr pod stručnim pokroviteljstvom udruge HR Centar koja okuplja domaće stručnjake s područja ljudskih potencijala.

Poseban gost ovogodišnjeg 6. HR Summita biti će predsjednik EAPM-a gospodin Filippo Abramo koji će HR stručnjacima u regiji predstaviti novosti i trendove upravljanja ljudskim potencijalima u Europi te prezentirati rad udruge. EAPM je udruga osnovana daleke 1962. od strane nacionalnih udruga i stručnih institucija za upravljanje zaposlenicima u Francuskoj, Njemačkoj, Švedskoj, Švicarskoj i Velikoj Britaniji. Udrugu čini 31 nacionalna organizacija koje predstavljaju HR profesionalci i stručnjaci područja ljudskih resursa, a cilj joj je promicati i razvijati svijest o pitanjima vezanim za zaposlenike, HR aktivnosti, kao i njihovu važnost za industriju, trgovinu te javni i privatni sektor. Strukovna udruga HR centar trenutno je u fazi pristupanja EAPM-u.

HR Summit se već tradicionalno održava u Splitu, a ovogodišnja tema je „Organizacijska (ne)pravednost: Uloga HR-a“. Na konferenciji će se također dodijeliti i stručna nagrada Prometej za najboljeg HR Managera za 2012. godinu.

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox