Gospa iz Međugorja na vašem iPhonu

13/12/2010

Gospa se može ukazati na vašem iPhonu ili iPadu, piše Večernji list. Naime, osječki programeri iz Inchoo d.o.o. su u suradnji s američkim partnerom Surgeworks napravili su aplikaciju naziva Međugorje koja na iPhone, iPad i iPod Touch donosi pregled svih poruka koje je Gospa uputila vidiocima iz Međugorja.

 

Dostupne su sve poruke koje je Blažena Djevica Marija uputila vidiocima od prvoga ukazanja 24. lipnja 1981.  Aplikacija dopušta slanje poruka elektronskom poštom ili preko Facebooka, a dostupna na engleskom i talijanskom jeziku, dok je hrvatski jezik  u pripremi. Osim poruka Gospe aplikacija donosi i pregled crkvenih stavova o Gospinim ukazanjima u Međugorju.

 

Specijalizacija za aplikacije s kršćanskom tematikom

 

Nadamo se da će ova aplikacija biti kvalitetna dopuna našem portfelju aplikacija iz kojih bih izdvojio Divine Office, koja svakodnevno skida zvučni zapis liturgije te omogućuje da vide koliko ljudi (i gdje) istodobno u svijetu sudjeluje u molitivi, te aplikaciju Prayer, višejezičnu bazu s više od 1500 kršćanskih molitivi.

Ona se već duže vrijeme nalazi među 50 najprodavanijih aplikacija u kategoriji Reference na Appleovoj i iTunes online trgovini u SAD-u, rekao je za Večernji list Ivan Kalaica, voditelj osječkog dijela tima koji je radio na ovoj aplikaciji.

 

Aplikaciju moguće je pronaći u online trgovini na linku http://itunes.apple.com/hr/app/medjugorje-messages-from-mary/id406647764. (J.K.)

 

 

Izvor: Večernji list,  13. prosinac 2010.

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox